Jump to content

Remington 870 Magazine Tube Extension


coverty1dk

Recommended Posts

Hei.

 

Har en remington 870 super mag synt.

Har lyst på Magazine Tube Extension på den. Men klarer ikke å finne noen i Norge som selger dette. Har funnet det i USA. Hvordan er det å kjøpe sånne deler fra USA og få det tilsendt til Norge? Er det lovlig?

 

Mvh Erlend

Link to comment
Share on other sites

Dei to bulkane framme kan borast ut med ein passande bor, evt. pussast ned innanfrå med ein drill med slipestein montert framme, ETTER at ein har "banka dei ut" med eit rør med litt mindre innardiemensjon enn magasintuba. Om ein borar hol, risikerar ein at det kan kome skit og rusk i tuba, dog veit eg ikkje om nokon som med vanleg bruk har hatt noko problem med dette. Med slipestein-metoden, vil godset bli noko tynnare, men du vil ikkje ha nokon hol av noko slag der.

 

Same kva av metodane du nyttar, anbefalast det å lakke med tynn lakk der du har pussa, for å forhindre rust og korrosjon.

Link to comment
Share on other sites

Jeg anbefaler på det varmeste å drille bort bulkene. Har selv forsøkt med fil og dremel på 2 stk 870 som resulterte i jævlig stygge riper inni tuben+fortynnet gods=knekker lett, i tillegg til at bulkene ikke blir helt borte, fordi fjærfolloweren enda ble litt klemt på dette stedet. Kunne ikke file noe mer, ellers hadde det blitt svære hull i et nå papirtynnt magasinrør. De fleste borer bort dimplene som også er anvisningen. Skitt og rusk kommer uansett gjennom dreneringshullet framme på magasincapsen og forlenger. Forresten dekker løpsguideringen over dimpelhull som er drillet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...