Jump to content

Fuglehunder.no - nede?


Tlo

Recommended Posts

Hei.

 

Jeg pleide å være litt inne på "http://www.fuglehunder.no" før i tiden. Mange gode ressurser der. Nå kommer jeg meg derimot ikke inn der lenger, og nettleseren maser om både passord og brukernavn. Noen som vet hva som er skjedd med siden? Nedlagt, flyttet, havnt bak en betalingsmur? Virker også som om det har vært slik i lengre tid nå.

 

Det finnes selvfølgelig mange aktuelle sider på facebook, men forum-formatet er nå en gang mye mer oversiktelig og strukturert.

Link to comment
Share on other sites

Det er flere forumer om fuglehund på Facebook, og noen er ganske store, med ca 2 500 medlemmer. Det går an å sjekke ut noen av dem, blant annet "Fuglehund":

 

 

Tipper det er flere forumer som har gått dukken pga Facebook. Blant annet har jeg vært medlem i Offroad.no noen år. Var fraværende da jeg kjøpte meg bil med like stor bakkeklaring som et teppe, men kjøpte meg min "berømmelige" Vitara (har blitt døpt til Rusty - gjett hvorfor...) og trengte tips og råd. Det forumet har så å si avgått ved døden. Fikk tips om Facebooksiden til forumet, og vips, der er det liv.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...