MorganKane Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Har tre flasker tomtebrygg, sukker, greit utvalg av gjær og rikelig med pågangsmot. Hva gjør man for å lage det best mulig? (aldri laget eller smakt det før, men har forstått det er tradisjon for mange) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 1 Coopers English bitter ølsett 1 flaske Tomtebrygg 1 kg mørk sirup Litt knapp tid til jul men det går helst bra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorganKane Posted November 20, 2014 Author Share Posted November 20, 2014 Interessant.. English bitter kan jeg brygge, for å så "sprite det opp" med tometebrygg og sirup. Takker for tips! Noe sånt må det bli, virker litt kjedelig å bare følge oppskriften på flaska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Sirupen og tomtebrygget skal oppi gjæringskaret fra dag en-sånn bare for å ha sagt det... Sirupen er ekstra mat til gjæren (juleøl på 2,5% vil vi ikke ha vel??) og farge til sluttproduktet; tomtebrygg gir smak av jul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.