Jump to content

GoPro Hero 3+ (innstillinger?)


Melk

Recommended Posts

Grunnen til at du får denne boble-effekten (fins-eye) er at linsa og kameraet er laget slik at det kan filme i vid vinkel - altså at synsfeltet blir veldig stort. Linsa er da utformet slik at du vil få denne boble effekten.

 

Det er innstillinger på GoProen som gjør at du kan stille den inn til å filme på "wide", "medium" eller "small". Du kan prøve å eksperimentere med dette for å se forskjellen. Tror ikke du kan justere dette på alle oppløsningen, husker ikke hvilke så du må nesten se litt selv. Står også i instruksene.

 

Ellers har du flere gode tips her med andre linser osv.. lykke til :-)

Link to comment
Share on other sites

Du kan også delvis korrigere dette med etterbehandling, mot at du mister av kantane av videoen (FOV - Field Of View). GoPro Studio skal kunne gjere dette, jamfør http://gopro.com/support/articles/how-c ... pro-studio" target="_blank.

 

Det finst også "lens correction profiles" for å korrigere dette i Photoshop, Lightroom og sikkert ein haug med andre litt meir avanserte (og stort sett dyre) videoredigeringsprogram. Google etter "gopro correct fisheye " så finner du sikkert noko.

 

For framtidige videoar kan du prøve deg fram med andre innstillingar på kameraet (medium eller narrow), som allereie nevnt :smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...