RobertF Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Var i Sverige i helga og skøt en liten smågris på rundt 10 kg. Noen som har gode forslag på tilberedning av denne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maral Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Helgrilling over bål Bare husk å kneble Trubadurix først Sorry, greide ikke å la være. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertF Posted December 15, 2013 Author Share Posted December 15, 2013 Hadde det vært sommer hadde det uten tvil vært et godt valg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stykkjunkeren Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Kjenner du en baker så kan jeg trygt anbefale helsteking i bakerovn Skikkelig snadder! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helgemo Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Vent på snøen, innviter til bålgrop med helgrilling av villsvin på menyen! Må jo bli en suksess Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Øyvind Johansen Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Om du lager en skikkelig porsjon med god "stuffing" og fyller`n med, kan du steken som en kalkun... Kjøper du inn litt pølser til ungene da, så burde det bli nok til middag til deg og Tone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.