Jump to content

RobertF

Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. RobertF

  Namibia nylig

  Hei Ruger #1 Ble det flygning med Qatar Airways? Erfaringer/prosedyre? Har planer om å reise til Namibia i juli 2019 og ser på å benytte Qatar Airways. Planen er å reise med våpen. "Ut av EU" skjema som du nevner.. er det det skjema som heter "Erklæring om midlertidig utførsel av skytevåpen eller ammunisjon som ikke omfattes av reglene for europeiske våpenpass." ?
 2. Som ansvarlig for resultatlister på norgesfelt.no har vi gjort noen erfaringer når det gjelder å sammenstille data fra mange stevner over tid. Den største utfordringen er kvaliteten på dataene. Vi forsøker å være strenge når det gjelder formateringen av resultatlister, men det krever en kontinuerlig innsats. Brorparten av listene vi får inn via vårt system må kvalitetsjekkes og korrigeres før vi laster det inn i vår database. Det vi bruker desidert mest tid på er navn på skyttere. Folk står oppført med feil klubb, med/uten mellomnavn, initialer etc. Dette må vi korrigere for å kunne sammenstille resultater fra enkeltpersoner gjennom en sesong. Slik jeg ser det hadde et sentralt resultatregister løst veldig mye, problemet er som nevnt kvaliteten på hva man får inn. "Shit in = shit out" som det så fint heter. Er steg i riktig retning kunne være at alle skyttere som betaler kontigent til NSF får et unikt skytternummer. Da kan man i hvertfall få koblet resultater med riktig person.
 3. Brødformer eller muffinsformer for mindre barrer?
 4. Hei, alle NorgesFelt stevner er approberte.
 5. Det meste er enkelt når andre skal gjøre det
 6. Vi har drodlet litt frem og tilbake rundt det. Andre som har meninger rundt dette?
 7. Tanken med dette oppsettet er å ha noen "ekstra" figurer bak med innertreff, slik at de aller beste skytterne kan velge å jakte på de siste innertreffa for å knive om førsteplassen
 8. Jeg gjentar..... Hvor mange skudd lader du med på hvert hold sa du?
 9. Da er jeg spent på å vite hvor mange skudd du lader med på hvert hold
 10. Vel, kanskje du må refresh'e siden eller starte nettleseren din på nytt. Får opp resultatene i både Firefox og IE her.. Trykk eventuelt på Clear Filters
 11. Hei, Da må du kikke en ekstra gang, for de ble lagt ut i går kveld
 12. Tenker at dette er mat for fagkomitekonferansen
 13. Det var vel egentlig det jeg forsøkte å si Kjetil
 14. Vel. Så lenge det ikke finnes noe standardisert resultatliste-format for pistolskyting har vi valgt Excel(CSV). Hvis Fagkomite hadde kunnet definere et standard dataformat for resultatlister, og i tillegg fått programvareleverandørene til å lage import/eksportmulighet for dette felles formatet, så hadde det gjort "skyteverden" veldig mye enklere. Da kunne man enkelt flyttet data mellom Megalink/Sandnes og eventuelle andre programmer på markedet.
 15. Et alternativ som vi ofte gjør på trening er å starte med skyttere på alle standplasser, slik at man får i gang alle på en gang.
×
×
 • Create New...