Jump to content

Maurmiddels som IKKE har akkumulativ effekt?


MasterMaker

Recommended Posts

Noen som vet om det finnes maurmiddel som stopper/dreper maur og holder de ute av huset, men som maurene ikke tar med seg tilbake til tua og som til sist dreper denne?

 

Bor i skauen og ser ingen grunn(eller mulighet) til og prøve og fjerne de fra området rund huset, inne i huset derimot......

Link to comment
Share on other sites

Joda... Ei bittelita plaske fra Nippon. Hvit og rød, med blå seig veske nedi. La ut slike gule dingser som er inni kinderegg ned noen dråper inni. Borret et lite hull i siden så mauren kommer inn...og ut. Den funker slik du beskriver. Gjorde kål på all mauer hjemme...og ute8-) Og jeg hadde store mengder av de.

Link to comment
Share on other sites

Har veldig god erfarig med Fun light saft, fant ett tips om dette i ett blad da bestemor var plaget av maur. Gikk med 2 flasker saft og så ikke igjen en maur inne etter det. Det ble mindre generelt i området også. Mulig det har blitt andre søtstoffer i safta nå, men en bekjent som fikk tipset i vår sa at det fungerte fint. Gi gjerne en tilbakemelding om du prøver og det funker.

Link to comment
Share on other sites

Siden du vil ha noe som ikke har akkumulativ effekt er det vel å spraye en og en maur med et permentrin-produkt som er greia - du vil komme til å bruke mye penger på insektsmiddel om du velger denne måten. :wink: Mye mer hensiktsmessig å bare utrydde de tuene som er så nære huset at de kommer inn - maur er det vel enn så lenge nok av, så ei tue eller to er ikke noe stort problem i det store og hele. :moresarcasm:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...