poliq Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 (edited) Forrett 1: Jack Daniels - marinerte scampi med cherrytomatsalsa og rømme. Forrett 2: kamskjell med ruccola, hvitløk og smør. Hovedrett: ytrefilét av reinsdyrskalv med mandelpotetpuré, rødvinssaus, soppstuing og smørdampa grønnsaker. Dessert: moltesuppe med vaniljeis. Har ikke fulgt noen oppskrifter, bare prøvde meg fram. Hvitvin til sjømaten og rødt til kjøttet. Høstet bare gode ord. Takk for hjelpa med bildene nimrod! Ny med å bruke db fra mobilen. Edited April 13, 2013 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruger #1 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Tennene løper i vann, men jeg får ikke opp bildene dine.. Er det bare meg ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimjorgen Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Ingen bilder her heller Du må bruke hele bildeadresse (inkludert *.jpg) i img-taggen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimrod Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Forrett 1: Jack Daniels - marinerte scampi med cherrytomatsalsa og rømme. Forrett 2: kamskjell med ruccola, hvitløk og smør. Hovedrett: ytrefilét av reinsdyrskalv med mandelpotetpuré, rødvinssaus, soppstuing og smørdampa grønnsaker. Dessert: moltesuppe med vaniljeis. Har ikke fulgt noen oppskrifter, bare prøvde meg fram. Hvitvin til sjømaten og rødt til kjøttet. Høstet bare gode ord. Er smaken i nærheten av utseende er de gode ord vel fortjent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruger #1 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Åhhh..romler i magen nå lekre bilder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poliq Posted April 13, 2013 Author Share Posted April 13, 2013 Takk for hjelpa Nimrod. Kan nevne at soppstuingen ble kalt magisk! 3 champ, 8-10 aromasopp, 1 rødløk, Litt bacon, masse smør og mye mere kremfløte! Selv ble jeg spesielt godt fornøyd med moltesuppa, kokt med 3 stjerneanis vann og sukker før den ble silt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rachelle Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Utrolig lekkert dandert! Og FY SÅ GODT DET SÅ UT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.