Jump to content

Pinnekjøttet for lite saltet??


bjhor

Recommended Posts

hei.

 

har hatt villsausider til salting i 3 døgn i ei saltlake, hadde fleire sider i stampen i år enn vanlig, (bogen henger på)

ser nå når eg skjærer opp så er bogen rød inni... ser ikkje ut som det er komt salt inn i det tjukkeste kjøttstykket.

 

kjøttet lukter ikkje . og har luktet godt under tørkeprosessen, det har hengt 1,5 mnd til tørk med vifte. og 10 grader,.

 

er kjøttet dårlig? skjemt? eller ikkje bra å servere?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...