Jump to content

Frysing av opptint elgkjøtt


DanielS

Recommended Posts

Fant et svar fra et annen forum med samme tema:

 

"Kjøtt og fisk har ikke godt av å bli fryst flere ganger. Hver gang du fryser inn og hver gang du tiner opp så blir flere av cellene som kjøttet eller fisken er bygd opp av sprengt i filler og kjøttsaften som gjør både kjøtt og fisk saftig siver ut. Det er som å åpne en av flere vannkraner på en gang.

http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.906744

."

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...