Jump to content

Pakking av kjøtdeig


Fagerstad

Recommended Posts

Eg er storforbrukar av viltkjøtdeig. Biffane ligg stort sett igjen i frysen. Men eg slit litt med å finne ein optimal måte å pakke ned kjøtdeig på. Eg har prøvd posar og beger, men liker ikkje nokre av dei. Er det nokon som har eit godt tips? Eg pleier å fryse ned i porsjonar på ca. 300 g.

Link to comment
Share on other sites

Siden jeg ikke har gått til annskaffelse av vakumpakker, så bruker jeg pose, og jeg presser kjøttdeigen flat, lettere å få mere i fryseren da. :)

 

 

Sako_35

 

Å presse kjøttdeigen flat er et veldig godt tips. Jeg har tidligere fryst runde klumper av kjøttdeig i poser, noe som fører til at kjøttdeigen presses sammen og kjøttdeigen får alle mulige vinkler og overflater. Dette funker helt fint til du tar opp kjøttdeig og skal få alt til å passe sammen nedi fryseren igjen - 3D puzzlespill som holder -20C er ikke noe morsomt å holde på med!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...