Jump to content

skytterenka

Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

About skytterenka

  • Birthday 09/25/1970

skytterenka's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Supert! Tusen takk for svar. Oppskriften til Grautskallen høres veldig lik ut som den bestemor brukte. Får jeg svungen på det så prøve jeg nok ut flere varianter
  2. Takke og tilbehør er i hus men jeg finner ingen god oppskrift på lomper og lefser. Bestemor tok desverre med seg oppskriften i grava. Er det noen som har en knallgod oppskrift å dele?
  3. Amfibi.no er en av de billigste på utstyr til T7.
  4. skytterenka

    Drikkeflaske

    Camelback-flaskene er supre. Men de egner seg ikke til drikke med kullsyre i, da blir de rene bombene.
  5. Har du prøvd å ta ut batteriet og blåse/tørkestøv av det. Er ikke sikkert det virker men verdt et forsøk.
  6. Kjøper 1 liters poser med ziplock på. Legger ca 350 gr i posen, trykker kjøttdeigen flat og zipper igjen. Skriver så type kjøtt + mengde på en fryseteip og klistrer den på posen.
  7. E6 oppover, ta mot Kongsvinger og følg skilting mot Kirkenær/Flisa. Så kjører du igjennom Kirkenær (ikke blunk) så kjører du et stykke til. Står skiltet mot Namnå ta av ved bensinstasjonen (tror det er Shell) som ligger på høyre side. Kjør over brua, togskinner unner. Så i krysset som kommer tar du til venstre, krysser ei lita Å. Så kommer du til Nåmna "sentrum" ved matvarebutikken (brunt stort hus i krysset) der tar du til høyre. Da mener jeg å huske at det står skiltet til Smihola. Unner = under.
  8. Hørtes nydelig ut Bruk meierismør og ha i et par skiver brunost. Og seterrømme er knall å ha i viltsauser i bytte for fløte eller 50/50.
  9. Hvordan er det å ta med lyddemper på rifla til Sverige? Svenskene må jo ha lisens for å få kjøpe lyddemper. Er det fritt frem for andre (oss nordmenn) å ta med seg lyddemperen? Eller må man fylle ut noen papirer bortsett fra de vanlige.
  10. Skummel plan; plutselig våkner interessen for jakt og fiske; dama stryker på dør med rifle, hagle og smith&wesson og du sår igjen med matlaging, unger og oppvask +1
  11. Brodder er tingen Gikk løypa uten brodder nå, men til NM så er brodder innkjøpt. Har noen fine på G-sport til 299.- dyre men verdt hver krone i forhold til pris på rifle og optikk.
  12. Fikk forbud av legen å gå på skytebanen etter uke 20 i svangerskapet. Rundt uke 20-22 utvikler hørselen.
  13. Nope, har ikke funnet de noe sted på nettet. Venter i spenning på å få se resultatlisten.
  14. For å få fjernet svettelukten fra skoene så frys de et par timer når lukten blir for intens. Men pakk de for all del inn i en plastpose først. Ikke så kult med illeliktende sko rett oppå elgsteken
×
×
  • Create New...