Akanozze Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Hei Jeg lurer på hvilke oppskrifter/tilberedningsmåter dere bruker på kramsfugl(trost) og due? Takker for svar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eirik Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Brun i pannen sammen med løk og kantarell! Serveres med nypotet og skjysaus. Kan eventuelt pakkes i el liten baconstrimle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silanda Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 stekt i ovn med rødvin og hele pakka. trost er møøøørt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3 Varmint Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Hei. låner denne tråde istedenfor å lage ein ny. Skaut ei due for noen uker siden med "salongen". Holdet var kort så skuddet blei plassert så ikkje bryst-stykkene skulle bli ødelagt. Dua fikk kvile seg i et par timer før eg ribbet/flådde vekk brystpartiet og tok ut bryst-stykkene. Deretter rett i fryseren. På Søndag var det på tide å smake Due for første gang. Kjøttet blei tint i kjøleskapet og stekt på panna i smør sammen med noen bacon terninger og krydret med salt og peppermix. Servert som forrett, sammen med bacon-terningene og et par potetbåter Smakte fantastisk!! Fikk virkelig smaken på Due. Bare synd det er lite due i området... Etter forretten fulgte biff av ytrefilet fra hjort som hovedrett og fruens-sjokoladekake til dessert. Et virkelig festmåltid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worseth Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Skjøt et par duer i fjor og jeg valgte å grave fileene. La dem parvis i lufttomme poser med litt Bache Gabrielsen 3 Kors, sukker, salt, pepper og einebær. Par dager i kjøleskapet + modning, servert i tynne strimler med tyttebærrømme, rødløk og flatbrød. Alle tiders forrett! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.