Jump to content

Tilberedelse av trost, og due..?


Akanozze

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • 11 months later...

Hei.

låner denne tråde istedenfor å lage ein ny.

 

Skaut ei due for noen uker siden med "salongen". Holdet var kort så skuddet blei plassert så ikkje bryst-stykkene skulle bli ødelagt. Dua fikk kvile seg i et par timer før eg ribbet/flådde vekk brystpartiet og tok ut bryst-stykkene.

Deretter rett i fryseren.

 

På Søndag var det på tide å smake Due for første gang.

 

Kjøttet blei tint i kjøleskapet og stekt på panna i smør sammen med noen bacon terninger og krydret med salt og peppermix.

 

Servert som forrett, sammen med bacon-terningene og et par potetbåter

Smakte fantastisk!! Fikk virkelig smaken på Due. Bare synd det er lite due i området...

 

Etter forretten fulgte biff av ytrefilet fra hjort som hovedrett og fruens-sjokoladekake til dessert. Et virkelig festmåltid. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Skjøt et par duer i fjor og jeg valgte å grave fileene.

La dem parvis i lufttomme poser med litt Bache Gabrielsen 3 Kors, sukker, salt, pepper og einebær.

Par dager i kjøleskapet + modning, servert i tynne strimler med tyttebærrømme, rødløk og flatbrød.

Alle tiders forrett!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...