HighPower Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Da har undertegnede dristet seg til å improvisere på kjøkkenet igjen. Sommermat denne gang, siden ferien er over oss. Som jeg har vært inne på ved tidligere anledninger anser jeg meg selv som amatør på kjøkkenet, men innimellom får jeg ånden over meg og tenker som så at en gitt kombinasjon umulig kan smake annet enn godt. Hvis denne antagelsen viser seg å stemme ender det gjerne med en tråd på kammeret... Denne gangen startet jeg med kyllingfileter. Disse ble smurt inn med pesto. Så strødde jeg på flaksalt og nykvernet pepper. Herligheten ble så pakket inn i bacon. Dette ville sikkert passe udmerket på grillen, men jeg hadde andre planer. Lot det stå og godgjøre seg en halvtimes tid. Ventetiden brukte jeg på å lage en salat som tilbehør. Jeg går ikke inn på oppskriften på salaten siden jeg alltid blander den ut fra hva jeg har for hånden. Men jeg har et par faste innspill - har bl.a. alltid i litt av en eller annen form for chili, nok til at det setter smak, men for lite til at det "brenner". Har også alltid med noe syrlig. Så var det tid for å sette filetene på varmrøyking. Første gang jeg prøver dette, så litt prøving og feiling med røyketid. Etter 20 minutter så det slik ut. Men fortsatt rått i midten. 20 minutter til, og maten erklæres ferdig. For enkelhets skyld servert med salte potetchips. Hadde nok gjort seg med hjemmelagde pommes frites e.l. Ble forøvrig servert med en Cune Rioja Gran reserva 2000. Konklusjoner: - Utrolig enkelt å lage til, lager seg stort sett selv - Saftig, mørt og himmelsk smakfullt - Anbefales å prøve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hollako Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Dårlig gjort å poste slikt akkurat når jeg har spist! Men det så utrolig godt ut, også med chipsen. Anbefaler Sørlandschips Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperHansen Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Så bra ut!Bacon er genial oppfinnelse,alt blir bedre når det er snurret i bacon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xesray Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Ser bra ut det der Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.