Jump to content

Hvordan oppbevare fisk?


CaptainMillennium

Recommended Posts

Er det prat om bare timer så fjerner jeg mage og blodrand, legger fisken i plast og i skygge/sekk alt etter temperatur. Jo høyere tempratur ute, jo nøyere er jeg med å finne et kjølig sted å oppbevare fisken. Fjerner mage pga bakterier som begynner nedbrytning av celler så fort døden er et faktum.

Er det prat om et eller flere døgn før fisken skal brukes eller kan fryses så velger jeg samme fremgangsmåte, men salter. Er det prat om så lang tid bruker jeg myr-trikset eller snø om jeg er på høyfjellet. På den måten holder fisken seg fin i flere dager.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...