Jump to content

Prisgaranti hos XXL


Wadcutter

Recommended Posts

XXLs Prisløfte

 

 

 

 

• Vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal være trygg på at vi alltid har lave priser. Vi kontrollerer våre priser mot konkurrerende kjeder og butikker hver uke. Vi setter alltid ned prisene dersom vi oppdager at våre priser ikke er lave nok. Vi vil også sette ned prisene dersom du som kunde hjelper oss å avdekke for høye priser.

• Noen varer i vårt store utvalg selges ikke av andre butikker i Norge, men de fleste varer finner du også hos våre konkurrenter. Prisløftet gjelder mot lokale, konkurrerende butikkker i de byene du finner et XXL-varehus. Dersom du kan kjøpe identisk vare til en lavere pris enn du betalte hos oss innen 30 dager etter kjøpsdatoen hos oss, betaler vi deg differansen tilbake. Du må dokumentere den lavere prisen ved å legge frem annonse, kundeavis, produktkatalog eller lignende. Vi trenger også en original kvittering på den varen du kjøpte hos XXL.

• Prisløftet gjelder ikke registreringspliktige våpen og heller ikke for personlige tilbud gitt til den enkelte forbruker.

• Prisløftet gjelder også nettbutikk mot nettbutikk. Det betyr at vår nettbutikk skal være lavest på pris. Finner du beviser på det motsatte ønsker vi at du sier i fra her, så justerer vi prisen

Link to comment
Share on other sites

Det beste med denne prisgarantien, er når G.sport har et lokketilbud, og når du kommer til G-sport er de utsolgt.

 

Da er det bare å tusle opp til xxl, med tilbudsavisa i handa. (det funker den anddre veien også)

 

Det glelder ikke bare konkurentenes butikker. Jeg kjøpte et par par støvler som ble satt ned uka etter. Jeg fikk igjen penger.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...