hack Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Hei, noen som har prøvd sirup i fellene,ev blandet med honning ?(billig alternativ hvis det fungerer.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stykkjunkeren Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Hvis du tenker på vinterfangst så er det gjæret honning som gjelder. Sirupen fryser og lukter for lite når kulda setter inn. Gjæret honning blir et billig alternativ siden du blander den ut med vann for å få den til å gjære. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knutis Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Har tatt mår på blandig av sirup og sardiner i olje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truls Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Stykkjunkeren - kan du fortelle hvordan du går frem for å lage gjæret honning? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pierotto Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Tipper han blander det med vann og lar det stå og lunke en dag eller to på kjøkkenbenken. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erikr Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Ifølge et par bekjent, så fanger sirup ofte ekorn, noe som kan være irriterende! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drever69 Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 bruker honning sirup og sukker koker det sammen med litt vann funker for meg iallefall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack Posted October 7, 2011 Author Share Posted October 7, 2011 Takker for svar,får prøve flere varianter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stykkjunkeren Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Stykkjunkeren - kan du fortelle hvordan du går frem for å lage gjæret honning? Sorry, var litt fraværende her. Første gangen blandet jeg honning og vann, tilsatte litt av gjærsuppa fra en ølsats og lot det stå en stund etter at det begynte å boble. Andre gangen blandet jeg honning og vørterøl, fungerte det også. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.