diana Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Heisann, skøyt en liten bukk i i år som nå har hengt til mørning noen dager i ett gammelt dukkehus der det var litt åpent. Skulle ut og hente dyret nå for partering da så jeg att det krydde av spyfluer rundt det. Er dette bare og kaste nå eller er det fortsatt spisende? Mvh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamsegutt Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 tror det er lurt å bruke viltpose tidlig på høsten. Lenger ut på høsten når det er kaldere er det ikke så viktig, men jeg bruker hele tiden. http://www.magasinet.no/display.aspx?me ... rodid=5092 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperHansen Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Bruk alltid viltpose på høsten,og heng det luftig så du får en fin tørkehinne raskest mulig.Jeg bytter også pose etter en dag hvis den er blodig og henger inntil dyret.. Er det fluer rundt slaktet ditt har de garantert lagt egg der! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eies Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ein annan metode er å frysa ned kjøtet så snart som råd er etter slakting. Då får du også møyrt kjøt. Prøv! Kanskje det då manglar litt "viltsmak", men i varmen som er no, unngår du i alle fall makk i kjøtet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatLikeFox Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Nei kjøttet er ikke ødelagt, men flueegg er ikke så apetittelig. Skjer/skrap bort eggene (legger egg i sårkanter og lignende) få kjøttet i fryseren så fort som mulig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.