Jump to content

Bamsegutt

Members
  • Posts

    381
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bamsegutt

  1. Nå har jeg lada noen for å teste hastighet. Har brukt N15. Skal prøve med N560 etter hvert.
  2. Det var uansett for å teste litt hastigheter. Så nå kan jeg sammenligne. Lada dobbelt opp. Noen med Large Pistol og noen med large Rifle. Så da får jeg se om det gir nevneverdig forskjell i fart.
  3. Nå vet jeg hvorfor jeg alltid skal ha på briller når jeg lader. Greide å sette i 50 tennhetter av type Large Pistol. Skulle vært lagre Rifle i 6,5X55. Det er vel bare å kassere de tennhettene??? Eller har noen annen erfaring??
  4. Hvilket krutt vil dere anbefale å putte bak Woodleigh 160 grains PP SN i 6,5X55 for å få god fart? Og hvilken mengde? Hadde vært fint å fått litt info om erfaringer. Presisjon? Hastighet? ETC? Lite info å finne om denne kula
  5. Har en stor ståldemper til den. Håpløs til jakt. Men ønsker noe lite som demper noe smell og rekyl
  6. Det finnes ikke noe kortere og lettere som funker?
  7. Er på jakt etter en kort og lett demper som funker til 9,3. Ønsker å dempe lyd og rekyl til jakt. Vekt så lav som mulig
  8. Bamsegutt

    Luger?

    Tror nok det var bakelitt når du sier det. Var nummerert
  9. Bamsegutt

    Luger?

    Min er en DWM Magasinet har aluminium bunn, og er ikke nummerlik med pistolen.
  10. Bamsegutt

    Luger?

    Jeg har en strøken nummerlik fra 1914. Hva kan den være verdt?? Har hylster til den også, det er nok nyere. Produsert 1940. Med det lille verktøyet som Hører til. Tror kanskje jeg har 2 orginale magasin. De er ikke nummerert.
  11. Tror jeg ville gått for en Sauer 101 med en rimelig kikkert. Og I kaliber 6,5x55
  12. Det kommer andre på. Jeg kjøpte min 202 i kaliber 9,3 opprinnelig og da gikk det greit med et tykt matchløp i 6,6x55. Det passet helt fint i forskjefte.
  13. Min står det Politi på og den er ikke i 30 06.
  14. Kjøpte våpenskap der i dag. Fikk 25% på det. Prisen var ikke justert opp. Skulle kjøpe uansett, så veldig fornøyd med 25% rabatt.
  15. Gleder meg, tirsdag etter jobb reiser jeg og noen kammerater til Oppstryn for noen herlige dager med hjortejakt. Meldt bra vær. FULLMÅNE tirsdag kveld.
  16. Var med noen venner på reinsjakt på Svalbard. De var jo så vidt større enn rådyr. Simle 27 kg slaktevekt og bukk 32 kg. Begge dyra ble antatt å være ca 3 år. Omtrent like tamme som bikkja til naboen. Gikk mot oss med vinden rett i nesa. Var vel inne på ca 20 meter. Bukken sto like rolig etter at simla falt. Så da ramla den og.
  17. Jeg har god erfaring med Nikon sine produkter. Men Kina kikkert til 2000,- tror jeg er dårligere en den du har i skumring.
  18. Min erfaring med sånne prosjekt er at det har lett for å balle på seg. Tar du den så tar du den. Jeg begynte et slik prosjekt med ambisjon om at det skulle bli billig. Vil helst ikke regne sammen hvor mye det ble. Kan ikke det. Men du kan få et unikt våpen, annerledes enn andre har.
  19. På min er det nummer på både låsekasse og løp. Sammen nummer på låsekasse og løpet som fulgte med rifla. Har annet løp med annet nummer.
  20. Virker sist gang jeg prøvde, har nye batterier og tror jeg. Klipp,klipp G.Larson
  21. Ok vet den er utdatert, da får det bli kontainermat.
  22. Hei Ryddet i kjelleren i dag og da dukket det jaggu opp en Swepoint Maxi. Er sånt salgsvare om dagen?? Eller er det kontainermat?? Dette er ingen salgsannonse. Lurer bare på hva jeg skal gjøre med den.
  23. Politiet og NSB beholdt også 7,92
×
×
  • Create New...