Jump to content

vente med jaktstart


side by side

Recommended Posts

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/osta ... /1.7756470" target="_blank" target="_blank

 

kopiert fra njff sine sider:

 

Nasjonal minnemarkering 21.august

 

21.august arrangeres det en nasjonal minnemarkering etter angrepene på regjeringskvartalet og Utøya 22.juli. NJFF oppfordrer våre medlemmer og lokallag om å vise hensyn. Fylkesmann Kari Nordheim-Larsen oppfordrer alle jegere til å vise respekt denne dagen

 

Minnemarkeringen avholdes samme dag som due- og andejakt starter og NJFF ber innstendig om at det utvises nødvendige hensyn av respekt for de etterlatte. Due- og andejakt foregår ofte i nærheten av tettbebygde strøk og det er jegerens ansvar å påse at utøvelsen av jakt ikke er til sjenanse. I forbindelse med minnemarkeringen oppfordrer fylkesmannen på sine nettsider alle jegere om å vise respekt og avstå fra all skyting som kan oppfattes vanskelig for berørte og alle som sørger med dem etter terrorangrepet. NJFF støtter opp om dette.

Link to comment
Share on other sites

Også tatt fra NJFF sin artikkel.

 

"21. august blir ikke markert som en nasjonal sørgedag. Andre organisasjoner har derfor valgt å la sine aktiviteter gå som planlagt, men tilrår at det utvises en særskilt verdighet med respekt for de som ble ramma den 22. juli."

 

Som flere har nevnt er det mange andre arrangementer/konserter som foregår denne helgen. Hvis andre personer kan holde på med sine interesser så må jeg også få gjøre det med mine. Har allerede vært i minnemarkeringer og begravelser og skal bli godt å få ett avbrekk etter det triste som har skjedd.

 

Skitt jakt for de som velger å komme seg ut i morgen!

Link to comment
Share on other sites

Altså det er ikke forbud, men en appell .... ( sjekk for sikkerhets skyld Njff.no sine sider )

Hvis du skal jakte i tett bebygde strøk, og i tillegg var der en eller flere i fylke/kommunen som mistet livet på Utøya, så vis omtanke.

Du får også se om folk i nærheten tar seg av sine sysler eller om de minnemarkerer ...

 

Fra NJFF.no

- Vis hensyn

- Dersom aktiviteten er av en slik art at den kan komme i konflikt med eventuelle lokale minnemarkeringer, ber vi om at det foretas ei særlig vurdering av forholdene. Det samme gjelder i forbindelse med utøvelse av jakt, der det påhviler den enkelte jeger et ansvar for å undersøke om aktiviteten kan være til sjenanse. Vi ber innstendig om at det her utvises nødvendig hensyn av respekt for de etterlatte, sier NJFFs informasjonssjef Espen Farstad.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...