Jump to content

speke beverlår


huntern

Recommended Posts

Her er oppskriften jeg har brukt noen ganger; Til to beverlår trengs ca 150g grovt salt samt litt sukker og hakket timian. Bland salt, sukker og timian og gni lårene inn med blandingen. La lårene ligge kjølig under saltetiden, som er cirka 3 døgn. Lårene tørkes tørt og luftig i 3 uker.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Enig med siste taler, unntagen at jeg lar bitene ligge i salt i maks to døgn.

Ved små biter holder det med 24-30 timer, ellers blir det for salt. (Min mening)

Og husk å skjære vekk fett.

Det har lett for å gjennomgå en (eller annen sikkert spennende prosess)

som forvandler det til et eller annet gjennomsiktig gørr som smaker fy...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...