Jump to content

Hvor mye spekk vs kjøtt??


Vømmøldalen
 Share

Recommended Posts

Du bør nok legge deg på ca 10% fett. Vanlig norsk kjøttdeig inneholder 14% fett, men det er ikke nødvendig med så mye synes nå jeg. Saltmengden bør være ca 1% av kjøtt/fettmengden. Ellers må du passe på å holde ingrediensene så kalde som mulig, kvern litt, pakk og frys. Kvernet kjøtt får en veldig stor overflate som det kan dannes bakterier i.

 

Selv liker jeg hullskive på kverna som er noe som det som er mest vanlig i Sverige, små hull.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...