Jump to content

.224"-kuler til skytterlagspris!


Sako 30-06

Recommended Posts

http://www.norma-skytterlag.net/ oppgir de priser på 5.56-kuler til ganske så gunstige priser. Men ifølge ammoforvalter i laget mitt, er ikke disse kulene tilgjengelige (ennå), siden DFS ikke har approbert 5.56x45. Så han kunne ikke selge meg slikt.

 

På telefon kunne Norma bekrefte at de kan selge kuler direkte til DFS-medlemmer, uten behandlings- elelr fakturagebyr. Dagens priser er 7% over det som er oppgitt på nettsidene, og frakt iht. Postens satser kommer i tillegg. Det skulle bli 1.45 pr. kule pluss frakt, mens villedende pris på 22-kaliber SMK er oppmot tre kroner. Nu skal her finregnes på totalpris inkl. frakt ved ulike mengder bestilt!

Link to comment
Share on other sites

Jeg bestilte 69 gr Sierra i kal 224 direkte fra http://www.norma-skytterlag.net. Snakket med de på telefon også. Gikk greit, det. Sa det var til meg, oppgav skytterlaget jeg er med i og fikk kulene i posten til en hyggelig pris.

 

Litt tull ble det riktignok ca 3 mnd etterpå da kassereren i skytterlaget ringte og lurte på hvorfor jeg hadde handlet i skytterlagets navn og ikke betalt! De hadde mottatt purring. En kjapp telefon til Norma løste det. Var ved en glipp blitt sendt regning til skytterlaget i tillegg til meg. 8)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...