jegerjente38 Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Jeg har vært på jakt i sverige og skutt en muflon bukk på tre år. Trodde ikke kjøttet var no særlig å ta vare på men der tok jeg grundig feil gitt. Det er det beste kjøttet jeg har smakt hittil. Trodde det skulle smake sau men det gjorde det ikke. Jeg stekte indrefiletene som biff og det var bare hekt nydelig. Fiks også tips av Hellstrøm om at steika skulle tilberedes som et lammelår og være rosa inni. Har to steiker på tre kilo hver i fryseren, skal prøve Hellstrøm sitt tips snart. Mufflon er absolut hvert å prøve, og den har absolut ikke noe med sau å gjøre selv om den er stamfaren til våres tamsauer. Den er forresten i okseslekta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aslehaus Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Jeg har forsøkt å lage spekepølser av Mufflon i helga. I april blir det smaking. Enig i at kjøttet er bra, og jeg liker ikke tam sau.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.