Jump to content

aslehaus

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aslehaus's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. aslehaus

    Laser ammo

    Mye videoer. Bestilling og levering gikk veldig bra, ingen problem.
  2. aslehaus

    Laser ammo

    Testet den og fungerte bra. Solid og enkel. Fornøyd! Skrev et innlegg på bloggen og noen youtube videos. Http://Jaktasle.blogspot.no/2015/11/laser-ammo.html
  3. aslehaus

    Laser ammo

    Nå har uansett bestilt, og skal hente fra postkontoret idag. Får snart testet ut om det fungerer... http://www.laser-ammo.se/hunting
  4. aslehaus

    Laser ammo

    Den jeg tenkte på ja. Litt mer en bare å tørrklikke tenkte jeg... Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. aslehaus

    Laser ammo

    Sjekket ut nettsiden dem har, også på svensk, og vurderer kjøpe. Er det noen her inne som har erfaringer å dele?
  6. Tja.. Ikke så ille for opphold, ca 1100 pr døgn. Er verre for trofeene...
  7. De ble kokt der nede, unntatt de to på siste morgenjakta som blir ettersendt. De andre tok vi i håndbaggasjen.
  8. Avreise 17.5 og retur 20.5. arrangør Bitsch Jagtreiser. Område Pepowo, ca 1,5 time kjøring fra Poznan. Første morgen en bom. Første kveld tre bukker. Andre kveld to bom. Andre morgen to bukker. Sliten denne morgen og lite bilder. Siste kveld null skudd. Siste morgen to bukker og en rev. Totalt 7 bukker og en rev. Moro å jakte i terreng med så mye rådyr. Men lett å skyte mer enn man har tenkt Et par fine trofee hos jaktguiden også. Mer om historien bak på bloggen jaktasle.blogspot.com.
  9. Ble etterlyst dress her tidligere. Fikk superservice hos Jæger og hund som sendte meg Jægerens superdekken til Finland. Störrelse nr 1 passet perfekt til min Albin, som er i overkant langhåret!! På kveldsturen gikk det fint både å pisse og drite. I morgen kanskje det blir test på jakt. Han ble skikkelig slim-fit:) Bilde ligger på bloggen, der det i går også ble postet litt om en vellykket lojakt her i Finland.
  10. Jøsses det var voldsomt til jakttur. Moro å se filmen, beste lyd i verden med basset og harelos.
  11. Båndtvangen avslutta i dag her i Finland. Förste slipp endte med en kort harelos. En liten knert av en hare kom rett tilbake på uttaket etter 6 minutter. Albin fulgte tett etter, rotet litt men etterhvert ble det 15 minutter til. Relativt tört väder og litt vind kl 08 på dagen så fornöyd med årets premiäre. Liten videosnutt av Albin på tapet, dvs etter rund 1 her og selvsagt på bloggen jaktasle.blogspot.com
  12. Ble en liten "harelos" idag. Så en hare ute på en åker og gikk over den med Albin i bånd. Ble både lyd og fart når han fant sporene. Bra eller dårlig for hunden? Fristelsen var stor for å slippe, men haren kan vel väre både gravid og småbarnsforeldre nå... Uhu for en lang ventetid. Albin 14mnd.
  13. Burde vel i prinsipp ikke gjöre no å trene apport på fugler. Som sagt smarte hunder og kan sikkert brukes til mer enn drev og spor. Andre hundtyper brukes jo til mye forskjellig, eks Labradorer. Vil neppe miste interessen for å jage hare/rådyr/rev uansett. Albin jager også litt storfugl, men gir seg fort. Han blir forövrig 1 år i morgen:)
  14. Oftes er det jaktklubber som driver jakten i finland. Privatpersoner eier oftes små arealer som leies av jaktklubbene. Medlem i klubben krever som regel at man bor der. Jaktrett på hele område kan fås om man selv eier terreng. I nord er det større statseide områder hvor man kan kjøpe dags- el ukeskort. For feks elgjakt tror jeg denne skal drives gjennom jaktklubb.
  15. 82 min på rådyr idag for Albin. Så get og to killinger på 100 meter. Litt langt for hagle! Ingen spor etter skogshare i skogen idag, kun feltharen hadde värt på matplassen. Albin 10 mnd sto virkelig på idag, litt for kaldt (15 minus) og snö som etterhvert klabbet på en varm hund, 4 km/t i snittfart. Sover godt nå.
×
×
  • Create New...