Jump to content

jegerjente38

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

jegerjente38's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei jeg er selv ei dame men ikke mini str i kroppen ( høy) Jeg ble anbefalt star baikal som første gangs hagle. Kjøpte meg en sånn og liker den veldig godt. Det er en over og under 12/76. rekylen er ikke kraftig og hagla er lett. Har skutt med beretta silver pidgeon og den var mye kraftigere rekyl på pluss at den ikke var noe god å skyte med syns jeg. Stokken på hagla kan hun jo bare få tillpasset hos en våpensmed. Får kjøpt hagla på xxl. Lykke til. Ps: finn en våpenforhandler som lar deg prøve hagla på en skytebane.
  2. Jeg trenger hjelp til å finne en junior luftpistol til min sønn. Han er med i klubb og vil ha egen pistol. Den skal være med tank pcp. Er det noen som kan anbefale en pistol og som vet hvor det er best å kjøpe de. Kjøper gjerne brukt.
  3. Takk for mange gode tips. Ja min mann er nok en del høyre enn meg ja men han traff jo med detv gamle kikkertsikte og ikke med det nye. Men skal absolut prøve ut tipsene jeg har fått. Takk
  4. I dag har jeg og min mann og mine barn kost oss ute og skutt med rifle og luftvåpen. Jeg har lengst erfaring med å skyte og ble derfor satt til å skyte inn et nytt kikkertsikte til salongeværet. Innskytingen gikk veldig greit og endte opp med bare niere. Men når min som har litt skyteerfaring skulle skyte fra samme avstand som meg så fikk han ikke et eneste treff. Han traff med det gamle kikkertsikte som er skikklig dårlig men ikke med det nye??? Han hadde også store problemer med å treffe med luftgeværet og luftpistolen. Når han skyter med hagla mi på lerduer så treffer han ihvertfall noen lerduer. Jeg har ingen problemer med å treffe med noen av våpenene, blir ikke alltid en fulltreffer men jeg treffer da. Til og med barna treffer med luftvåpenene. Nå er han skikkelig deppa og har liten lyst til å skyte med rifla lengre. Noen som har noen tips eller ideer???
  5. Ok skal titte på den på finn.no Takk
  6. Takk for linken. så det er ikke no problem å kjøpe den i utlandet?
  7. Hei er det noen som kan anbefale en god jaktradio?? Den bør ikke være altfor dyr. Eller om noen vet om noen som har en pent brukt en å selge. Hvordan er det å kjøpe en sånn radio i utlandet? Vil den fungere i Norge?
  8. Hvilke STØVLER SKAL JEG VELGE ?????? Trenger innspill på hvilke støvler jeg skal velge mine behov er støvler som er vanntette og varme skoene skal også være gode å gå i og gi god støtte Skone skal brukes på isfiske og til jakt / fiske turer sen høstes.
  9. synes det var veldig mye for en rein. Kan jo likesågodt kjøpe deg en rein for samme summen. Ikke rart at folk ikke kommer seg på jakt sier nå jeg.
  10. Hei jeg er fra østfold nærmere bestemt Skiptvet. Jeg er også interessert i rådyr ja.
  11. Jeg kan i så fall tilføre mye med min matkunnskaper, er vokst opp i en familie med mange utdannede kokker. Min far er kokk og to av mine søsken og en av mine onkler er kokk. Jeg har jobbet mye med mat og blir kalt for mini Hellstrøm av min familie. hihi Er helt med på det at man må være med å dele på sine kunnskaper. Jeg har utifra denne tråden fått flere gode tilbud på jakt og det er jeg veldig takknemlig for. Tusen takk alle sammen
  12. Ja jeg er ikke enig med viltoppsynet her i kommunen om at elgen er ufarlig. Men at den blir skutt det tviler jeg sterkt på, det går vel så langt at det må en ulykke til for at det skal skje noe. Fikk et tips om at jeg skulle henge opp noen svarte søppelsekker så de blafret litt i vinden og at kanskje det ville holde elgen litt på avstan. Det er verdt et forsøk. Det blir uansett vanskelig å holde ungene inne når det er så fint vintervær så jeg får være ute å passe på de. Viltoppsynet skulle komme i løpet av helga sa de og avfyre noen knallperler??? akkurat som om det hjelper. Jeg øver mye på å skyte på lærduer her og elgen er ihvertfall ikke skuddredd.
  13. ok og hvor er Visterflo? Langt unna Skiptvet?
  14. Endelig en som skriver slik at jeg skjønner , takk. Nå ble jeg straks litt smartere. Så da skal jegh strengt tatt ikke slipe bort noen ting for den er rett og slett laget sånn?
  15. Nå er ikke jeg noen våpenekspert så det går kanskje litt tregere for meg. Spørsmålet mitt er da hvordan skal jeg lade da? Skal jeg alltid ha fullt magasin for å forhindre at dette skjer eller hva?
×
×
  • Create New...