Melk Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Hei! Jeg ser at det er så mange som legger ut flotte tråder om hvordan de steller til viltet de har skaffet seg iløpet av høsten. Kjempeflotte tråder forresten! Tenkte at kanskje jeg også skulle legge ut en tråd med hvordan jeg tilbreder middagen jeg skal servere 9 gjester nyttårsaften. Dette er bare starten på tråden, og jeg oppdaterer etter som jeg har tid Vil nå starte med det lille ekstra som skal blandes i sausen... Jeg sier som de sa i gammledager : Man tager.... Litt råvarer Her ser dere et perfekt orrfugl bryst! Jeg jakter mest med hagle, og jeg går kun for nakke/hodeskudd som bevist på bildet Dette er kanskje litt unødvendig arbeid, men det hender jeg gjør dette bare for morroskyld. Må holde kunnskapen ved like Da har jeg lagt bryst stykkene på kjøkkenpappir slik at kjøttet ikke ligger i en "boldsmølje", dette setter ikke så god smak på kjøttet. Her har jeg tatt ut kjøttet fra lår, og ikke minst hjerte og lever. Ligger klart til mixeren Bland så kjøttet i en hurtigmixer Av krydder bruker jeg: 15 Einebær 1 ts Sort pepper 1ts Viltkrydder 1 stort hvitløksfedd (ikke 2 som vist på bilde) Einebær knuser jeg i en morter Dette kjører jeg i en hurtigmixer til en slags grøt. Så over i panna Dette skal stekes til det er "tørrt" Prøv å hakk dette opp i så små biter som mulig under stekingen. Dette oppfører deg nesten som kjøttdeig, men uten vann Sluttresultatet Oppdaterer som det kommer.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 La det strømme på... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desert-Beagle Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 HVordan endte denne middagen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.