Jump to content

Viltslakteri i Stryn??


Bamsegutt

Recommended Posts

De tar mørningen også, slik du vil ha den, men er naturlig nok forsiktige, så de ikke kommer i et slags erstatningsansvar for kjøttet. Jeg er vel på den ekstreme siden når det gjelder mørning av vilkjøtt, ligger vel på en 120-140 døgngrader dersom jeg får det til. De tar også innfrysing dersom jeg ikke husker feil. Når det gjelder kvaliteten så er/var den veldig bra. Det eneste jeg har å utsette er at de forskjellige vakumpakkene var dårlig merket, slet litt med å finne ut hva de forskjellige pakkene var. Det som var surret var jo selvfølgelig ikke noe problem, men det andre var det litt verre med. Det kan hende jeg også glemte å si ifra om at jeg ville ha de skikkelig merket og jeg antar at dette går i orden dersom du gir melding om det. Kanskje ble det litt mye kjøttdeig, men det blir det jo også når jeg parterer selv. Lager kun tre ting, biff, grytekjøtt og kjøttdeig.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...