Jump to content

skinner

Members
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OK. Norma hylser. 70 grs MRP=komprimert ladning. Ingen tegn til høyt trykk, hadde det ikke vært for at QL antyder farlig nært makstrykk hadde jeg nok gjort som du antyder, gått opp litt i ladevekt. Men på den annen side så er Norma fabrikkladd Ecostrike og min TTSX ladning veldig like i hastighet, 914/906. Og man må vel gå ut i fra at Fabrikkladd ligger godt innenfor maks trykk, dog tett oppunder?
 2. Stusser litt her. Våpen Remington 700 med originalløp. Lader 140 grs Barnes TTSX med 70 grs MRP. I følge Quickload skulle dette gi ca 980 m/s og ligge (faretruende) nær max. Kronografert hastighet er 906 m/s, dvs da ca 80 m/s forskjell i forhold til teoretisk kalkulet hastighet. Som referanse kronograferte jeg 140 grs Norma Ecostrike fabrikkladd. Oppgitt til 950 m/s. Kronografert til 914 m/s, et avvik som jeg ut i fra tidligere erfaring med kronografering av fabrikkammo syns er innenfor det forventede. Men så melder tvilen seg da, spesielt i forhold til førstnevnte ladning som egentlig skal være ganske heftig, og vesentlig hardere enn den fabrikkladde Normaen. Og da er det to feilkilder, feil i QuickLoad eller feil med kronografen (Prochrono pluss, så ikke noe fancy, men har tidligere vist hastigheter innenfor det som blir oppgitt både på fabrikkammo og ladetabeller.
 3. skinner

  Durano.no

  Veeeel, er ikke sikker på om det blir respons på pm heller??????
 4. skinner

  Durano.no

  Ok. Da forstår jeg, sendte før de tidene du oppgir. Sender på nytt fra siden deres, eller her, så snart jeg får tid, Takk for kjapp tilbakemelding
 5. skinner

  Durano.no

  Legger spørsmålet her siden det sikkert er flere som ser tråd her enn på "prosjekter". Spørsmålet er om noen vet om det er vanlig at det er treig respons derfra, på relativt enkle spørsmål??? Får ingen respons på henvendelse gjennom hjemmesiden deres; Ferie kanskje?
 6. Ja, han snakka om at det var en lakkerer som gjorde det. Så i en annen tråd for ei tid siden hva det var de brukte, men husker det ikke. Har samme erfaring som deg, ikke veldig holdbar den grå og spettete
 7. Hei. Har et par Hi-Tech skjefter, i sin tid kjøpt fra Rafdal. Nå trenger de en opp"shining", Rafdal bruker/brukte som finish??? Spurte en gang i tiden, fikk ikke svar, gidder ikke spørre flere ganger. Takk
 8. Har fire R93'ere med til sammen 10 kaliber. Skjønner ikke at dere som ikke har Blaser gidder å engasjere dere. Oppriktig redde for oss Blaser eiere, eller bare meldt seg på i hylekoret? Har ladet 338-06 i Blaseren hardere enn i noe annet kaliber og rifle jeg har, og jeg har mange Har opplevd sprekk i låseklakker på Remngton 700 (i 6,5x300WWH) med det som i utg.pkt er en mildere ladning enn det jeg trøkker inn i -06 hylsa i 338'en. OG, tror ikke jeg kommer til å få noe sluttstykke i skallen. Ut ifra bildene publisert i tråden her så ser det ut som unormalt stort overtrykk, ser det som helt usannsynlig at det skal ha skjedd med fabrikkammo. Og det er mye å gå på med hjemmeladd, tro meg, "been ther, done it)
 9. Prøvde Bradley'en her om dagen. Ble veldig bra. MEN, det forundret meg at det var så lite av hver brikett som ble til røyk. Sett at den er ca 15mm tykk, var det kanskje bare 5-7mm av hver brikett som ble omvandlet til røyk, før automatikken mater på med en ny en. Noen med samme, eller andre erfaringer?
 10. Dette er ikke kødd: De siste skallene jeg har bleket har jeg bleket med Blenda. Som sagt, ikke kødd
 11. Kåsadalen. Imingdalen er bortkasta med mindre du veit at det er dyr der. Sjelden eller aldri dyr i begynnelsen av jakta. Men kan trekke opp dit om det er rett vind og det blir jakta hardt sør for Imingen. Ville reist så langt inn og vest i terrenget som mulig. Hetteområdet er bra, Mårbu er et godt utgangspunkt
 12. Hei folkens- Familien til en kamerat av meg har arvet et klenodie. Det er en Westley Richards, så mye kan en lese av merkingen. Videre er det merket "For W.R.N cartrige 500 bore"og et våpennummer som begynner med K5xxx. Noen som vet noe om det, f.eks produksjonsår, pris osv? Alle opplysninger tas imot med takk.
 13. Var en gang i tiden eier av den 602'en i 416 Rigby som Svein bygde for "Editore Capo" (Erik Braathen). Jaktdiopter i bakre base som det var på tidlige modeller. Den som både var bygd av Svein for en annen kjent,kjær og viktig bladfyk, innbrakte ca kr 5000 når den ble solgt.
×
×
 • Create New...