Swede Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Jag har en nästan identiskt oppskrift på trattkantarellchutney som jag fick av en kollega förra året. Den är otroligt god! Det blir nog en sådan i år också, ja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ørret Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 (edited) Noen soppkyndige som kunne skrivd en grei artikkel for oss som er usikre på soppen? Fint om den består av f.eks følgende: Identifisering, redskap, hygiene, tilberedning/bruksområde, hvor man finner soppen osv. Kort sagt "det man trenger å vite for å plukke og nyte soppen" Edited February 8, 2013 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSE Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Fotsopp, siden det er best tilgang på den. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.