Jump to content

S&L i Synt/rustfri


asterix

Recommended Posts

Dette er vel egentlig et spørsmål til Ignorant, men burde vel interesere mange potensielle våpenkjøpere.

Hvorfor leveres ikke 97DL i synt og rustfri? :)

Eller bare en syntstokk til 97DLen? Det å få en syntstokk ala en Blaser Professional til S&Len burde jo være mulig. S&L går jo i tillegg glipp av et enormt marked? Vi er jo kommet til 2009, Ignorant :wink:

Link to comment
Share on other sites

Dette er vel egentlig et spørsmål til Ignorant, men burde vel interesere mange potensielle våpenkjøpere.

Hvorfor leveres ikke 97DL i synt og rustfri? :)

Årsagen til at den ikke leveres i såkaldt rustfrit, er at disse rusthæmmede ståltyper der anvendes til jagtvåben, ikke lever op til de styrke og sejghedsmæssige krav vi stiller. De rustfrie ståltyper der har tilstrækkelige styrkeegenskaber, er vældigt svært bearbejdelige, og har ofte tendens til deformationshærdning. Samtidigt har vi ikke set rustfrie, hvor låsegangen har været tilfredsstillende efter vores mening

Eller bare en syntstokk til 97DLen? Det å få en syntstokk ala en Blaser Professional til S&Len burde jo være mulig. S&L går jo i tillegg glipp av et enormt marked? Vi er jo kommet til 2009, Ignorant :wink: 2009 the year of tubberware :wink:

 

Plastikstokke overlader vi for tiden til vores kolegaer, og lever med at gå glip af det enorme marked. Dette er også på grund af utilstrækkelig kapaciter. Så hellere levere et produkt med en efter vores mening højere estetisk værdi.

Vi kunne jo også vælge den samme glidebane som mange, hvor al udvikling går mod billigere og billigere uden skelen til fornemmelse af kvalitet.

(dette var ikke ment som en hentydning til Profesionalskæftet, som er en af de absolut bedre Blaserdetaljer)

Link to comment
Share on other sites

:? Som jeg fryktet , og godværsbørser har jeg nok mere enn nok av. 8) Men om dere med tiden vil lage en modell "97 DL Nord-Møre" så kan jeg gjerne være med å teste den ut i "ekstreme vær og naturforhold" :wink:

 

Vi har gennem de seneste år testet en overfladebehandling (saltbadsnitrering/oxydering) som giver en suveren corosionsbestandighed, men desværre ikke visuelt opfylder vores krav. Dvs at farven bliver matsort, og indimellem lidt blakket. Hvilket er helt ok, hvis kunden er klar over udseendet, men hvis den står i en butik uden en medfølgende forklaring, vil der i enkelte tilfælde blive klaget.

Hvis vi kunne være sikker på ikke at få stryg på grund af de små farveforskelle, ville vi nok kunne overtales til at få fremstillet en serie fiberskæfter.

 

Rusttesten viste ½ års udendørs opbevaring, affedtet og uden oliering, da var der ingen spor efter rust.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...