Jump to content

hjortejeger1n

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

34 profile views

hjortejeger1n's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post

Recent Badges

1

Reputation

  1. Dette med treffpunk osv som du nevner er eg enig i. Har ikkje brukt å ta av demperen (den gamle) etter innskyting. Den har aldri satt seg fast sjølv etter 3 månter med jakt. Som nevnt har eg kun skutt 4 skudd med den nye. Har hørt at A-Tec dempere har en tendens til å løsne ved bruk. Eg har sjekket dette jevnlig på jaktdagene.
  2. Takk for at du har forstått problemet. Som du nevner så er pussetips å formanende ord ikkje relevant for å få av demperen.
  3. Takk for tipsene å ja eg har i dag kjøpt 2 stk av dette "verktøyet" på Biltema. Skall gjere et forsøk i morgen med løpet spent fast i skrustikken. Vanskelig å komme til gjengene med propanbrenner da det stikker ut en «tut» fra demperen når modulene er demonter. Har en plan, men den får eg kome tilbake med etter neste forsøk
  4. Takker for alle tips, men konkrete løsninger er fraværende med untak av en. Modulene løsner veldig lett. Alt eg har skutt med denne demperen på er 4 skudd. Kanskje A-Tec bør vurdere en liten notis på esken. Husk ditt å datt, bruk pasta .... osv
  5. Litt hakk i plata her no. Har jaktet med demper på børsa helt siden det vart lovlig å litt før også. Da snakker vi 30 ++år Demperen har stått på heile hjortejakten å har løsnet lett. Joda, blir nokk nye rutiner med denne demperen.
  6. Takk for alle tips. Men føst må eg få løsnet lyddemperen fra børseløpet uten å ødelegge den. Er jo begrenset plass til f.eks ei filter tang da A-Tec består av flere seksjoner. Bare bakstykket der gjengene er kan en bruke "verktøy" på. Kraft er ikkje problemet, men hvor mye toler metallet i demperen uten at den blir deformert?
  7. Ja, har aldri vært problem med den gamle av et annet merke.
  8. Satte børseløpet fast i skrustikka. Prøvde forsiktig ned lita rørtang på demperen med smergelpappir remse som beskyttelse mot riper(sanden ut) Muligens der var liv, men tørr ikkje meir no. Avventer no nokre timer med wd40 fylt opp fra baksiden å prøver igjen. Mulig eg varmer opp vatn å dypper demperen i samtidig ( har bare bakstykket på børsa no)
  9. Kjøpte en A-TEC demper til min Brno 308 cal. Satt den på børseløpet til jaktstart 1.sep. 23. I dag 5.des skulle eg skrue den av, men det er kul i helvette å få til. Den sitter som sveiset. Har fylt opp med wd40 fra baksiden så får eg sjå om den løsnet. Er der noen som har tips eller råd. Har kun skutt 4 skudd med demperen.
×
×
  • Create New...