Jump to content

Nordavinden

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nordavinden's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • One Year In
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • Dedicated Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Noen som har prøvd denne? Syns den ser interessant ut..
  2. Du er vel inne på noe der ja Takker. Da skal vi se om jeg ikke får testa denna litt til uka.
  3. Jeg er relativt ny i denne hjemmelader-jungelen, så du får ha meg unnskylde meg hvis jeg kommer med dumme spørsmål Men takk for svar, da lærte jeg noe nytt idag også. Ang kruttmengde (N-140)…Ser VV oppgir min/max på Mega til 46.3/52.3 og til Rhino 46.1/53.4. Det var grunn til at jeg tenkte å starte på rundt 50gr…Men tror du dette kanskje blir i overkant slapt, @Per-S?
  4. Har en liggende noen 286gr North Fork SS til 9,3en som jeg ønsker å teste litt. Men finner ikke noen oppgitt COL hos produsenten. Noen som har et tall? Ser lignende kuler ligger på rundt 80-82mm +/-…. Kan selvsagt måle opp med pussestaven og finne en grei lengde, men tenkte å sjekke med folket her først om det var noe «fabrikkmål» som gikk an å forholde seg til. Også; noen som har ladet denne med N140? Hvilke vekter ende dere opp med i såfall? Tenkte å starte på rundt 50gr og evt lade meg litt oppover…tanker?
  5. @Nyati Hvordan ble resultatet? Har lyst til å teste dette selv…Legg gjerne ut et bilde eller to. Ikke at det gir så mange andre fordeler enn å se litt stilig ut, men Skal ikke undervurdere det heller.
  6. Heisann, Jeg ser at skytterlags-ammoen fra Norma (Norma trainer) kommer med hylser merket NP og blanke tennhetter fra fabrikk. Hvertfall i 30-06. Usikker på akkurat hvorfor det er sånn…det er det sikkert noen luringer her inne som har oversikt over
  7. Ja, det stemmer nok det. Syns den var mistenkelig lik @Torf Det er naboen som har laga det til. Viken Børsemakerverksted
  8. Hei @Ståle R, Jeg kjøpte en brukt M70 i 9,3x62 i vinter, som jeg har fått laget en skogsrigg av. Den har også Hansenpipe, og samme type stokken som er på bildene dine. Du har ikke solgt den videre etter at du la ut bildene, eller? Kanskje det er den som har havnet hos meg Montert på demper og satt på en z8i. Har også beholdt framsikte på gjengebeskytteren slik at den fortsatt har noe av det klassiske utseende når jeg bruker den uten demper. Har blitt brukt med hell på elgjakt i år. Første gangen jeg har eid en 9,3 - veldig fornøyd sålangt!
  9. Tok å målte opp en fem-seks hylser, de ligger på tett oppunder/ganske akkurat Ø12,1 mm. Engangsskutte norma-hylser. Reklamerte på diesettet, og fikk beskjed om at de skulle sende et nytt et. De ville også ha inn det gamle for en inspeksjon, så blir jo litt interessant å høre om de finner noen avvik på det.
  10. Hei @Snipart Jeg skulle kjøre i gang nytt diesett (RCBS) idag til 9,3en og endte opp i akkurat samme situasjon som deg. Får en ganske markant kant nederst på hylsa etter pressing…såpass markant at jeg ikke får kamra hylsa etterpå. Sklir som ål i ei smørpanne når jeg prøver med upressa, engangsskutte normahylser. Fikk du til noen fix på dette problemet? Eller er det nytt diesett som må til?
×
×
  • Create New...