Jump to content

tinytim

Members
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Våpnet er ikke produsert på KV, men hos Carl Gustav i Sverige
 2. Du kan ha et sidemedlemskap i så mange klubber du vil.så hvis du vil oprettholde medlemskapet i lokallaget så melder du deg bare inn i den andre klubben og betaler bare for medlemskapet og ikke medlemsbladet
 3. Jeg har en sånn en og prøvde den på bukkejakta en kveld, og måtte gi meg ganske tidlig når det begynte å skumre og det ble litt disig, da så jeg ikke detaljer godt nok og tok ikke sjansen på å skyte. Så jeg gikk tilbake til Zeiss 3-12x56.
 4. Det har kommet et kart nå i sommer som heter Hvor, som er gratis. Det laster du ned kartene for de områdene du ønsker og fungerer topp uten dekning.
 5. Takk for svar, børsa er ikke en take down, og jeg har eid den fra den var ny, men kassa kan kanskje ha vært tiltenkt en sånn, de går sikkert om hverandre. Begge løpa er i 6,5x55
 6. Jeg har en S&L 97 DL som er merket med Custom på venstre side av kassa, er det noen som vet hva som er "Custom" på denne modellen? Den ble i sin tid plukket ut til meg av eieren av J&F uten at jeg tenkte det var noe spesielt med den. Jeg vurderer å selge denne med følgende utstyr, KKC stokk, orginal stokk, 1 løp kappet og gjenget, 1 løp fluted, ikke kappet og gjenget, 3 og 5 skuddsmagasin, Schmidt&Bender 4-16 Klassik jakfelt/elgbane kikkert, og lurte på om noen kunne antyde sånn ca verdi på dette samlet i dagens marked.
 7. Her er min Krag, bygd av en børsemaker for ca 25 år siden. Er i kal 8x54, er ubrukt og jeg tror ikke jeg kommer til å bruke den. Den er ikke bygd om fra en orginal, men av deler, låsekasse tror jeg er fra en 1912 karabin.
 8. Det var ironisk ment fra min side.
 9. Det her må vel være årets beste kjøp, ser ut som man kan få seg en topp kniv, kanskje som en julegave til seg selv. God jul https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=136275858
 10. Den er produsert i Liege, man kan se det lille merket fra Liege på halsen mellom dølla og klingen, på venstre side.
 11. Jeg synes ikke det for den her, den er ganske sliten og den første prisantydningen er ganske høy for en "standard" versjon, så kanskje den ligger i den øverste delen av prisantydningen du fikk. Jeg ga mere for min, men den er i nesten strøken stand og med fine avdelings merker fra Skarpskytter Companiet.
 12. Denne fasongen på sideblikk kom ca 1765, på infanterigevær. Det at det har et innslått nr på baksiden tyder nok på at det har stått på et våpen som har blitt perkusjonert. Gamle flintlåsvåpen hadde ikke nr.
 13. Jeg tror ikke dette er den avkortede varianten, men at det er den som heter 1855/57/59 for gardens skarpskytter compani eller jegercorpset. Nå er ikke bildene av det fremre løpsbåndet tydelig nok, men hvis du kikker etter så skal det på denne modellen ikke være en innfelt flis bak fjæra som holder løpsbåndet fast. Merkinga på kolbekappa kan også se ut til at den er fra skarpskytter compani eller jegercorpset. http://www.kvf.no/vaapen.php?type=Rifle&weaponid=RIF0252
×
×
 • Create New...