Jump to content

tinytim

Members
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her er min Krag, bygd av en børsemaker for ca 25 år siden. Er i kal 8x54, er ubrukt og jeg tror ikke jeg kommer til å bruke den. Den er ikke bygd om fra en orginal, men av deler, låsekasse tror jeg er fra en 1912 karabin.
 2. Det var ironisk ment fra min side.
 3. Det her må vel være årets beste kjøp, ser ut som man kan få seg en topp kniv, kanskje som en julegave til seg selv. God jul https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=136275858
 4. Den er produsert i Liege, man kan se det lille merket fra Liege på halsen mellom dølla og klingen, på venstre side.
 5. Jeg synes ikke det for den her, den er ganske sliten og den første prisantydningen er ganske høy for en "standard" versjon, så kanskje den ligger i den øverste delen av prisantydningen du fikk. Jeg ga mere for min, men den er i nesten strøken stand og med fine avdelings merker fra Skarpskytter Companiet.
 6. tinytim

  Til hva?

  Denne fasongen på sideblikk kom ca 1765, på infanterigevær. Det at det har et innslått nr på baksiden tyder nok på at det har stått på et våpen som har blitt perkusjonert. Gamle flintlåsvåpen hadde ikke nr.
 7. Jeg tror ikke dette er den avkortede varianten, men at det er den som heter 1855/57/59 for gardens skarpskytter compani eller jegercorpset. Nå er ikke bildene av det fremre løpsbåndet tydelig nok, men hvis du kikker etter så skal det på denne modellen ikke være en innfelt flis bak fjæra som holder løpsbåndet fast. Merkinga på kolbekappa kan også se ut til at den er fra skarpskytter compani eller jegercorpset. http://www.kvf.no/vaapen.php?type=Rifle&weaponid=RIF0252
 8. Har ingenting med baksiktet å gjøre, de er like. Men hevarm, løpsbånd, skruer og merkinger
 9. hei jeg har en orginal sako montasje jeg skal selge, mener den burde passe på 50 mm også, jeg er usikker på hvor stor jeg har brukt. Har sittet ppå min vixen tidligere, 350.- Tror det skal ligge en annonse her også. Morten
 10. orginale norske er vel nesten umulig å få tak i, så det enkleste er å kjøpe en dårlig svensk variant av M/1820, disse er identiske med de norske og selges neste på alle store auksjoner i Sverige og koster ikke all verden.
 11. Jeg bruker bare 18,5 gram Mega, topp presisjon i mitt gevær og god effekt i dyra uten å ødelegge for mye. Kjøpte 2 pakker 15 gram Oryx, men har lagt de vekk for den hadde en voldsom effekt i grisen på kort hold, alt inni ble mos. Har skutt noen rådyr med Mega kula, går helt greit på lange hold men det blir ikke mye igjen av dyret på korte hold.
 12. Jeg bytta inn min 10x42EL Swaro og jeg er fortsatt veldig fornøyd men min Zeiss.
×
×
 • Create New...