Jump to content

Kløyvern

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tromsø er virkelig ikke stedet for knivbruk tydeligvis.
 2. Jeg kom på det etter jeg skrev her, har sendt dem en melding.
 3. Hvor mye hadde det kostet å få noe slikt gjenget og satt på en lyddemper? Jeg lurte nesten på om jeg skulle hive meg på denne, har ingen rifler hittil.
 4. Trådstarter ville ikke ha noe med plast.
 5. Jeg er stor tilhenger av Helle-kniver. Har ikke GT selv, men har flere andre Helle-kniver som jeg er veldig fornøyd med. Har kjøpt flere brukt også (men noen selgere på finn ber om litt vel mye penger for knivene de selger). Når det gjelder å få kniven skarp igjen: Hvis jeg må fjerne en del stål (gammel kniv, stor skade på egg) så har jeg slipebånd jeg har festet til en helt rett flate (et stykke kjøkkenbenk-plate i stein). Etter det så stropper jeg. Til vanlig bruk så holder det med å stroppe. Stroppesett som jeg har: https://www.speidersport.no/produkt/skarp-slipeverksted-knivstrop
 6. Men tilbake til den aktuelle saken, ja, det er ille. Og så kommer det vanlige om at det skal skape arbeidsplasser. Gjør det faktisk det? Sånn utenom billig sesongarbeidere?
 7. Og med en liten uskyldig post gjorde jeg meg upopulær på forumet 😁 Til mitt forsvar så er det min første våpensøknad. Jeg trodde at selveste søknadsprosessen ville ta lengre tid enn det å lage et laminert kort.
 8. Hagla står i skapet, jeg har det blå arket og forhandleren har sendt inn det andre. Men jeg har ikke fått våpenkortet enda, har gått ca 7 uker siden forhandler sendte inn. Er det noe vits i å ringe for å høre om de har mottatt det?
 9. Jeg har fått koppen jeg bestilte fra aliexpress. Den virker helt grei og ligner på bildene. Jeg tror det er rustfritt stål, for den lager gnister når jeg tar den borti slipemaskinen. Har boret tre små hull i lokket, så det går ann å koke med lokket på uten at ting skal gå i lufta (lokket sitter godt på). Den passet utmerket på utsiden av min nalgene oasis.
 10. Jeg tipper det er rifle, siden han kom tilbake fra elgjakta da det skjedde. Selv med hagle er det nok ikke lett å ta en havørn i det den skal angripe en sau, fort at det kan bli skade på sauene også.
 11. https://www.nrk.no/telemark/frikjent-for-a-ha-skutt-orn-1.14491824 Godt å se at nødverge-retten er god for noe. Jeg må innrømme at jeg fryktet at det skal altfor mye til å kunne si at det var nødverge.
 12. Kanskje han har lekt seg med tanken at han er sniper der han sitter og venter på post. Sikter på mennesker og så går det galt en gang. Det er veldig rart om han trodde det var et dyr han siktet på, både med at han endret på dyret, først var det en rev, så var det et rådyr. Veldig synsing fra min side altså. Alt tyder i alle fall på at dette ikke er en person som aldri bør få lov til å nærme seg en soft-gun engang.
 13. https://www.nrk.no/buskerud/villsvinjeger-tiltalt-for-drapsforsok-1.14453421 Nå er det blitt offentliggjort hva han så i siktet.
 14. https://www.tv2.no/nyheter/10461605/ Litt halvhjerta unnskyldning, politiet: 'Vi mistenkte at de la ut gris som åte'. Mattilsynet: 'Det er nødvendigvis ikke ulovelig'. Spørsmålet er også om å legge ut gris som åte potensielt har så høy strafferamme at det faktisk rettferdiggjør overvåkning.
×
×
 • Create New...