Jump to content

SimenM

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SimenM's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • One Year In
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. God kveld. Har arvet en gammel flintlåspistol av bestefaren til min samboer. Har Googlet en del, men kan ikke finne så mye informasjon om den. Er den noen her inne som kan besitte noen informasjon om denne?
  2. God kveld. Lurer på og kjøpe en Smith & Wesson 629 44 magnum, og lurer derfor på om dere har noen erfaringer med denne? Er interessert i å vite litt om både positive og negative sider.
  3. God ettermiddag. Er det noen her inne som har erfaring med å blende kompensatorporter, i en raging bull 444, 44 magnum?
  4. God kveld. Er det noen som har erfaringer med Taurus revolver modell 689 6" 357 mag?
  5. Har du noen forslag til ammunisjon som vil være helt trygg uavhengig av hva som eventuelt har blitt gjort av børsemakere oppigjennom?
  6. Takk for godt og utfyllende svar. Har jeg forstått det riktig hvis denne tåler det meste av ammunisjon?
  7. God kveld. Har nylig gått til anskaffelse av en Stiga Mauser i kaliber 8x57. Slik jeg har forstått det, så er denne bygget på en M1896 mekanisme. Har dere noen anbefalinger til ammunisjon?
  8. God kveld. Har en Mauser 98 karabin som har Den originale stokken. Denne blir jeg ikke noe god venn med, og kunne tenkt meg og bytte den ut med en klassisk jaktstokk i tre. Er det noen som har noen anbefalinger til hva som er brukbart, eventuelt om noen har en de vil selge.
  9. Der var det en tabell som var forståelig. Så da vil det være uproblematisk med en Canik tp9sfx 9mm i militærfelt og F.eks en Ruger MK IV i finfelt?
  10. Har tenkt og søke 22lr i finfelt og 9mm i militærfelt. Hvilken krav gjelder til disse grenene? Er det kun grovfelt som det er krav til ergonomisk grep? Har lest side opp og side ned, men kan ikke si å ha blitt noe klokere av det.
  11. God kveld. Jeg har nå hvert aktivt medlem i min pistolklubb i 6 måneder, og tenker derfor og søke om erverstillatelse til våpen. Tanken er og søke om en pistol i 22LR og en i 9MM. Er det lurt og sende søknad på begge to samtidig ,eller bør det være hver for seg? I den sammenhengen lurer jeg også på om dere har noen gode forslag til våpen? Vet at dette er veldig individuelt, men er interessert i anbefalinger om hva som kan være lurt og se på. Mvh Simen Madsen.
  12. Takk for mange forslag. Skal se på en Ruger American ranch og en Winchester xpr, så da er det muligheter
  13. Har nok kanskje formulert meg litt feil ser jeg ja. Har sett etter brukt, men i min prisklasse så er det dårlig med det.
  14. God kveld. Driver og ser litt på forskjellige rifle i kaliber 223,der er det en del og velge mellom. Er det noen som har noen anbefalinger? Ser for meg ett på budsjett på inntil 10000. Mvh Simen Madsen.
  15. Hei. Er det noen som har noen anbefaling til hvordan man skal gjøre rent og holde lyddemperen ved like? Demperen er en Schultz og Larsen Superdome, til kaliber 6,5x55.
×
×
  • Create New...