Jump to content

Zippaznip

Members
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zippaznip

  HV!

  Tror ikke det er noe max pr år som Høggern sier. Greia er vel at verneplikten er relativt lang, og kun halve kvota blir brent av under førstegangstjenesten. Sånn sett er man skyldig veldig mange døgn. S-3 eller P off er vel riktig sjel å ta kontakt med. Min erfaring er at helt fritak er vanskelig, men si at du ønsker nattperm El noen av nettene kona jobber. Hvis det er øvelsen i Namsos fordrer jo dette at du greier å komme deg hjem. . Da møter du ofte goodwill ved å være løsningsorientert kontra en av mange som vil slippe helt. Tilslutt kan man vel mente det meste om forsvaret og hv, men det er viktig på sin måte og den passer aldri for noen.
 2. Zippaznip

  EC paint

 3. Zippaznip

  EC paint

  Har brukt samme for å farge et løp! Ser skikkelig bra ut og holder bedre enn forventet!
 4. Zippaznip

  ADVARSEL, svindel på finn.no

  Forr en klovn. Kjør på med fult navn osv her, evt org nummer. Jeg hadde anmeldt han for svindel ang den nummerligheten og slangeklemma.
 5. Zippaznip

  Styrketrening

  Youtube.
 6. Zippaznip

  Lekevåpen

  Godt skrevet og støtter deg i denne.
 7. Zippaznip

  SAUERtråden, for sauer eiere

  Hvis man har sjekket funksjon til ok er det jo bare å gønne på med 7sk. Mange som fikk trøbbel på msrc
 8. Zippaznip

  SAUERtråden, for sauer eiere

  Preferanser på pipe, er vel litt som i dfs. Pros and cons. 70cm er vel greit. Ikke så vanlig å fylle 7, men 6 er kjekt.
 9. Zippaznip

  SAUERtråden, for sauer eiere

  Sauer 200 str mcmillan, spuhr, sb 3-18 msr. Rps, atlas El tofot, front og baksekk. Demper eller brems
 10. Zippaznip

  Lekevåpen

  Det er vel stor forskjell på Per(7) som sitter på lekehesten sin og snurrer på en gullfarget revolver og er langt inne i mummiland. Kontra en et fullvoksent menneske i et land hvor politiet har over 100 områder de anser som direkte utrygge for politi. Ukentlige skytingen på åpen gate, og generelt mye skurr.
 11. Zippaznip

  Har kjøpt meg nytt luftgevær

  Jeg har også hatt springer, co2 og pcp. Både tank og pumpe. Jeg personlig syns det er litt stress med pcp. Man kan jo ha en stor 300bar tank, og mye skyting, men da spørs det jo litt på hvordan hytta ligger til. Mindre tanker blir jo ofte turer til dykkeklubben. Trykktesting er vel hvert 5 år? Ved bruk av pumpe tar det fort 5min og svette dråpene triller nedover panna. Jeg er heller ikke så gla i trykkluft, selv om det sikkert er større sjans for å dø i bil på vei til hytta. Jeg syns det er veldig praktisk å kjøpe en kartong med co2 fra ebay og bare ha stående ihvertfall. De fleste Co2 børsene har også magasin og man kan pøse ut skudd. Pcp gjør jo ofte det samme, men da ryker penga fort. Ligger en fx wildcat på finn til 9k i 25 cal. Ligger også fx verminator til 10k i samme kaliber. Beretta cx 4 får man brukt til 2k. Crosman 1077 ny til 999.
 12. Zippaznip

  Har kjøpt meg nytt luftgevær

  Artig! Crosman 1077 på co2 og 12 skudd magasin er genialt til plinking. Plastikk børse, men genial som flerbruks børse til hele familien. Ser den med at det er kjipt når dry er tomt for co2 patroner, men pcp er jo mer styr... Så kjøper du highend springer du selv kan leke med, og kidsa kan bruke når styrken kommer. Weihrauch hw100 / hw 77 Air arms tx 200 / pro sport Osv Ligger også en ED gun bullpup pcp på finn. Snaxy!
 13. Å da fungerer du ok på jobb? I mange yrker er så lite søvn rett og slett uforsvarlig.
 14. Zippaznip

  Pro's/Con's på optikk - Tips og råd?

  Har TS noen oppdateringer å komme med?
×