Jump to content

strekkfisk

Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by strekkfisk

  1. Skal si fra hvis jeg bestemmer meg for å selge, men foreløpig får den bli. Har planer om å lade spesiell-spesial til den siden det ikke er faktorkrav i SP, men da må jeg ha utstyr først...
  2. Siden jeg ikke har råd til annet gikk jeg for denne. En Beretta 87 target med Rink-grep på. Denne går overraskende bra, og mer enn godt nok for min helt moderate aktivitet. Avtrekket er SAO og kunne sågar vært bedre, men det kan gjøres noe med. Når/hvis økonomien tillater det blir det matchvåpen type Feinwerkbau AW 93 på meg, men klarer meg fint med 87 enn så lenge og kan anbefales.
  3. Har en p232 til spesial pr i dag og kommer ikke til å sanke poeng med den heller. Men det er sikkert den fineste spesialen i løypa. Vurderer en Cheetah pga billig ammo, og fordi jeg har en 87 target fra før som langt på vei er samme våpenet.
  4. Jeg skulle opprinnelig ha en sånn til spesial, men på grunn av rot ble det en 87 target, som jeg da måtte ha til fin, og endte med en Sig Sauer p232 til spesial. Denne vurderer jeg å bytte i en slik Cheetah, men det anbefales visst ikke. Synspunkter på det?
  5. De fleste 92 gjør det.. Her er link: https://www.langdontactical.com/trigger-job-in-a-bag-92-96-m9-series/
  6. Lang historie kort... Jeg kjøpte en Beretta 92 compact som min første 9mm og fant raskt ut at jeg måtte gjøre noe med avtrekket, eller selge den. La den så ut for salg, to ganger, men ingen ville ha den. MEN SÅ: (trommehvirvel) Langdon Tactical sitt "Trigger job in a bag" som er *Trigger bar *Elite II hammer *Sear *Sear Spring *Hammer strut *Chrome silicone hammer spring *Chrome silicone trigger return spring. Alt er i NP3 coating. De sender ikke til Norge, så jeg fikk pvas til å fikse den delen, og vipps så har jeg en ny pistol... Betalte 3800 for det og makan til verdi på de pengene har jeg aldri vært ute for. Gikk fra over 4 kilo i SA til rett over 1600 gram! (Husker ikke DA) Reset ble også betydelig kortere. Det er riktignok fremdeles ikke noe feltracer med 6" pipe, men sammenlignet med kompisen min sin Shadow 2 er denne absolutt i samme båt. Sånn at om noen har en 92; kjøp det kit'et.
  7. Kjenner meg igjen der... Kommer nok ikke til å spare no særlig på dette, men syns det er stas å "forske" på hva som gir best resultat for et gitt formål.
  8. Alvestad har ikke turret pressa som sett, og da måtte jeg jo finne de delene jeg trenger selv og dermed snubler jeg over den benkmonterte varianten. Men du antyder jo som korrekt er at jeg egentlig ikke trenger den, men siden det ble "selvplukk" og jeg ikke vet bedre så valgte jeg den. Og så er det ikke nødvendigvis en sammenheng mellom trenger og vil ha...
  9. Jeg er i startgropa til å begynne å lade selv, og har landet på ei Classic Turret og Bench Primeren fra Lee. Noen som har erfaringer med denne? Ser for meg at håndprimeren kommer til å føre til senebetennelse til slutt.
  10. Ser nå at Lee har presser til under tusenlappen hos hjemmelading.no. Er de kanskje i overkant rimelig eller bør jeg vurdere ei sånn til å begynne med?
  11. https://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=9A15&prodid=12046&mobil=ja Denne er jo ikke så kjempedyr.
  12. Ja, hadde vel ikke begynt å grine hvis noen ville sponse meg med en sånn. Men det er vel fort 40 laken for en av de. Pang og presse blir nok kjøpt relativt samtidig, men volumet kommer nok ikke til å være så kjempestort så progressiv utgår vel. Men hva slags enkeltstasjons anbefales i så fall ?
  13. Aiai som havesyken slår inn her! Skjønner jo at det blir en slik med der tilhørende ladeutstyr i fremtiden en gang... En G20 eller 40 hvis jeg skal gå for noe "billig", ellers så er jo P220 i 10mm relativt pen. Skyter bare 9mm, 380 og 22 så lader ikke selv. Ennå...
  14. Nå har det gått et par år og jeg er fremdeles fysen på en 10mm, men økonomien tillater ikke det helt ennå... Men har likevel noen spørsmål her. Jeg trodde 10mm hylsa var akkurat over 25mm og dermed godkjent som magnum1. Stemmer ikke det? Og så var det det med bedagelige ladninger til militær. Hvordan vil enn slapp 10mm ladning være i forhold til en 9mm som akkurat holder faktor?
  15. Ligger to stykker på finn nå. https://www.finn.no/141125566 https://www.finn.no/142324231
  16. Har sendt dem en forespørsel nå. Hva måtte du ut med?
  17. Nei, bor på Sørlandet. Og lysten er nok større enn behovet ja. Hvis jeg får letta avtrekket på 92'n så er det igrunnen alt som trengs.
  18. Klarer ikke 10 starter før barna flytter ut, så reserve utgår. Dynamisk er en mulighet, men det er det nesten ingen i klubben som driver med. Samt at jeg ikke kan bruke pengene fra salget. Ser ut som jeg må finne en kompetent børsemaker..
  19. Det er godt å høre at jeg i alle fall ikke er alene i båten her. Får satse på at det finnes en børsemaker som kan og vil fikle med bebisene mine. I mellomtiden lever jeg godt med å være listefyll.
  20. Jeg har kommet til at jeg trenger en bedre 9mm til militærfelt,og for å få det til må jeg selge en Beretta 92 comp, en Beretta 81BB i 32acp og en Smith mod 10-8. Men jeg får meg ikke til å legge de ut på finn. Det føles som å selge ei nyre. Aller helst skulle jeg fått en børsemaker til å fikse kryp og avtrekksvekt, men da blir det jo ikke no ny 9mm. Er det flere som har det sånn?
  21. Jeg er ute etter en 9mm til kun militærfelt. Hva vil være egnede alternativer der hvis de trådstarter listet ikke er det?
  22. Har ikke noe på SR-søknaden, så kanskje, men det renner vel ikke over med sånne på finn.. Eller Huntershouse for den saks skyld. Takk, og det er noe helt annet ja. Har en Smith mod. 10 i 38 jeg har bytta hammerfjære på, men nå lurer jeg på om jeg ikke skal kvitte meg meg med den... Nja, det er så innihelvete mange varianter av 1911 at jeg egentlig har styrt unna, men så er det jo noe som heter "If it ain`t a Colt, it's a Copy" når det gjelder 1911 kom jeg på. Og dessuten har jeg en (meget pen) 92 Compact på militær jeg måtte ha kvitta meg med for å få det til. (Og en 92 er det jo kjeeeempemange som har lyst på...)
  23. Takk, jeg klager ikke... Går i alle fall førløpig greit å veive med den på hobbyrommet... Årsmodell og sånt er din da?
  24. Vet ikke om jeg tør å fikle med sånt på egenhånd, men er jo litt nysgjerrig òg.
×
×
  • Create New...