Jump to content

Bäke

Members
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva slags ørepropper er det snakk om? Er det engangspropper fra apoteket eller finnes det noe bedre? Hvor får man så tak i dem?
 2. Jeg var klønete. Jeg fant til slutt ut hvordan jeg skulle holde i mot. Tok et tøystykke og holdt i bakre del og vred så hevearmen opp. Gikk som smurt.
 3. Jeg tok ut sluttstykket (m98k) og spennte ned fjæra. Det var sikkert dumt for nå får jeg ikke spent den igjen og jeg får ikke sluttstykket på plass. Er det noe jeg kan gjøre med håndmakt som jeg ikke har sett?
 4. Nosler oppgir ladninger fra 40,5 grs til 44,5 grs. Nå ser jeg på Vihtavouris data: https://www.vihtavuori.com/reloading-data/rifle-reloading/?cartridge=30 De har data for Sierrra HPBT 168 grs. For meg virker den sammenlignabr med Nosler CC. Kan det stemme? Vihtavouri har ladninger fra 36,2 til 42,8 De ligger altså en god del lavere enn Nosler, men patronlengden hos Vihtavouri er ørlite kortere enn hos Nosler. Kan man si noe om hvilken tabell som er best her? For Nosler CC altså.
 5. Jeg ser etter ladedata for Nosler CC 168 grs og Viht N-140 til kaliber .308 Win. Jeg fant denne siden hos Nosler: https://load-data.nosler.com/wp-content/uploads/2018/03/308-Win-165-168gr-version-8-3.pdf Her er det data, men hvordan skal jeg forstå denne tabellen? Gjelder disse ladedataene for alle kulene som er listet opp øverst? Noen som forstår dette.. ?
 6. Jeg lader 124 grs rn og normalt 4,8 grs N340. Hylsene blir sotete. Forleden ladet jeg 100 stk med 5,0 grs og fremdeles ble hylsene sotete. G17, patronlenge 29 mm.
 7. Jeg har en S&W 686 som det ikke har vært gjort noen forandringer med. For en stund siden kjøpte jeg en slappere returfjær og en slappere hovedfjær. Disse: https://www.brownells.no/SW-MS-222-MAINSPRING-FOR-SW-KLN-FRAME-REVOLVER-Reduced-Power-Mainspring-1-spring-BROWNELLS-Smith-Wesson-K-Frame-L-Frame-N-Frame-080665210 https://www.brownells.no/SW-REVOLVER-CHROME-SILICON-SPRINGS-SW-Trigger-Rebound-Spring-ISMI-Smith-Wesson-J-Frame-K-Frame-L-Frame-445000026 Jeg har installert returfjæra. Jeg prøvde med den nye bladfjæra også, men da var det så vidt hammeren berørte tennstempelet. På pakningen står det Borwnells Power Rib S&W MS-222. Har noen her prøvd dette produktet? Fjæra var pussig myk, jeg kan ikke forestille meg hvordan den skulle kunne få et skudd til å gå av..
 8. Kan jeg få skyte inn et spørsmål? Hvordan vet man når man må stoppe?
 9. Dette er den nye progressive pressen fra Lee https://leeprecision.com/auto-breech-lock-pro.html Den står ihvertfall oppført under New Products. Har de en ny Pro 1000 også?
 10. Hva mener er du med "fungerer like godt som kjøpeammo." Dreier det seg om presisjon, eller også om funksjonssikkerhet i våpenet. Var det problemer med utkast, kamring e.l?
 11. Prøv å få mer enn 500. Jeg fikk 800 for min for litt over et år siden
 12. Jeg solgte min "hv mauser" til en samler. Han snakket om å selge den til Tyskland. Tyskerne hadde begynt å fatte interesse for disse gamle mauserne, sa han. Jeg la også ut min original i 7,92 på Finn til 900 kroner. Heldigvis var det en vennlig sjel som gjorde meg oppmerksom på at den var verdt mer. Jeg har den fremdeles. Den er laget i Oberndorf i '41. Alle delene har samme nummer untatt løpet. Betyr det at løpet har vært skiftet? Er det noen som vet hva dette merket forteller?
×
×
 • Create New...