Jump to content

Bäke

Members
 • Content Count

  268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Elmer K Jeg har ikke fått med meg grunnen til at du ikke kunne bruke Turret-pressa. Jeg har aldri prøvd en sånn, men skulle gjerne vite hvilke problemer det er med den.
 2. Jeg har ladet noen hundre treningspartner som har fungert bra til min trening på 100 meter. Kule: Nosler CC 168 grains Krutt: Vectan Tuball 5000 Tennhetter: Magtech Large Rifle Hylser: Norma
 3. @Elmer K Jeg takker for tilbudet, men jeg har allerede to presser, begge med samme system for hetteisetting som det er på turreten, og det fungerer bra. Nestemann kan melde sin interesse. Jeg har aldri hatt en turret, men det ser ut som et brukbart konsept, selvsagt ikke så produktiv som en progressiv.
 4. Ikke hiv turreten. Legg den på Finn enten du vil ha penger for den eller ikke. Det er faktisk mange som fint klarer å lade med den pressa, og vil kunne ha god nytte av den.
 5. I webleseren min kan jeg enkelt stille om til å vise siden for pc. Det gjør jeg når jeg vil merke alt som lest, og så stiller tilbake til mobil varianten etterpå. Det får duge til de har fikset movilversjonen.
 6. Cz p10s er visst ikke å få tak i på denne sidenav nyttår. En forhandler foreslo disse som mulige spesialpistoler. Har dere erfaeing med noen av dem: SIG P365XL – 11250,- HK P30SK – 11039,- Glock 19 – ca. 10500,- (må modifisere magbunn) S&W M&P 2.0 Compact – 8995,- (må modifisere magbunn) Glock 26 – ca 10000,- S&W M&P Shield – 8990,-
 7. 25 juni sendte jeg en søknad til Oslo politidistrikt. Brevet fra politiet angående innvilgelse var datert 10 august
 8. Jeg mener det var det siste Stortinget før det ble innført almen stemmerett for menn (at eiendomsløse også kunne stemme) som fratok almenheten jaktretten og gav den til grunneierne. Det var nok i siste liten.
 9. Det der lyder som sorbet. Slå opp oppskrifter på sorbet.
 10. Jeg har lagt merke til at CCI std er kommer i ny innpakning, men er det noe nytt med patronen?
 11. Og da har du prøvd den med annenammo i det siste, slik at du er sikker å på at feilen skyldes CCI? Min måtte en tur til børsemaker og få en ny fjær da den begynte å fuske.
 12. Disse fungerer bra for meg som må ha vernebrille utenpå den vanlige brillen : https://www.globaltools.no/sikkerhetsutstyr/verneutstyr/vernebriller/briller-zekler-25-hcaf Ellers har denne nettbutikken mange andre vernebriller.
 13. Prøv også kartene på frikart.no
 14. Lee har dette: https://www.hjemmelading.no/products/lee-ladebenk
 15. Ser jo lekker ut, men jeg skrev 9mm på søknaden. Vet ikke om det kan omgjøres etterpå. Skulle gjerne prøvd den. Jeg holder til sentralt på Østlandet.
×
×
 • Create New...