Jump to content

Bäke

Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg lader 124 grs rn og normalt 4,8 grs N340. Hylsene blir sotete. Forleden ladet jeg 100 stk med 5,0 grs og fremdeles ble hylsene sotete. G17, patronlenge 29 mm.
 2. Jeg har en S&W 686 som det ikke har vært gjort noen forandringer med. For en stund siden kjøpte jeg en slappere returfjær og en slappere hovedfjær. Disse: https://www.brownells.no/SW-MS-222-MAINSPRING-FOR-SW-KLN-FRAME-REVOLVER-Reduced-Power-Mainspring-1-spring-BROWNELLS-Smith-Wesson-K-Frame-L-Frame-N-Frame-080665210 https://www.brownells.no/SW-REVOLVER-CHROME-SILICON-SPRINGS-SW-Trigger-Rebound-Spring-ISMI-Smith-Wesson-J-Frame-K-Frame-L-Frame-445000026 Jeg har installert returfjæra. Jeg prøvde med den nye bladfjæra også, men da var det så vidt hammeren berørte tennstempelet. På pakningen står det Borwnells Power Rib S&W MS-222. Har noen her prøvd dette produktet? Fjæra var pussig myk, jeg kan ikke forestille meg hvordan den skulle kunne få et skudd til å gå av..
 3. Kan jeg få skyte inn et spørsmål? Hvordan vet man når man må stoppe?
 4. Dette er den nye progressive pressen fra Lee https://leeprecision.com/auto-breech-lock-pro.html Den står ihvertfall oppført under New Products. Har de en ny Pro 1000 også?
 5. Hva mener er du med "fungerer like godt som kjøpeammo." Dreier det seg om presisjon, eller også om funksjonssikkerhet i våpenet. Var det problemer med utkast, kamring e.l?
 6. Prøv å få mer enn 500. Jeg fikk 800 for min for litt over et år siden
 7. Jeg solgte min "hv mauser" til en samler. Han snakket om å selge den til Tyskland. Tyskerne hadde begynt å fatte interesse for disse gamle mauserne, sa han. Jeg la også ut min original i 7,92 på Finn til 900 kroner. Heldigvis var det en vennlig sjel som gjorde meg oppmerksom på at den var verdt mer. Jeg har den fremdeles. Den er laget i Oberndorf i '41. Alle delene har samme nummer untatt løpet. Betyr det at løpet har vært skiftet? Er det noen som vet hva dette merket forteller?
 8. Leveringstiden er lang, men ellers er mitt inntrykk av brownells.no at de har kundeservice på amerikansk nivå. Jeg har hatt en reklamasjon hos dem som de tok på strak arm. Ingen smålighet, ingen surmuling , ingen spørsmål.
 9. Hm.. Jeg kommer neppe til å kjøpe 5000 i slengen, men jeg skjønner at jeg bør holde bedre øye med prisene
 10. Siden trådstarter også spurte angående 9mm. Det der med lading av 9mm er litt sånn som hver enkelt ser det. Selv kan jeg slappe godt av ved ladepressen en kveldstime selvom timebetalingen er dårlig. I tillegg produserer jeg noe. For å ta det med lønnsomheten: Jeg slo raskt opp prisen på 9mm hos tre ulike firmaer. Det billigste var 2,09 pr patron. Jeg vet ikke om dette er en gjengs pris eller om det er tilbud. De to andre kunne tilby 2,50 og 2,44 som billigste. Selv lader jeg til 1,60 pr patron og da har jeg lagt inn en tiøring i kalkylen som hylsekostnad. Det vil si at jeg sparer kr 0,49 pr skudd, eller at jeg lader til 77 prosent av laveste butikkprisen. Heller lite i forhold til hva man sparer på å lade magnumpatroner eller endog .38 special. Men allikevel, noen holder på med det uten å synes at det er tåpelig eller meningsløst eller midt i mellom.
 11. Det mange merker innen ladeutstyr, så ta deg tid til undersøklelser. Hvis du kan få noen til å vise deg lading, så er det en fordel. Her er imidlertid linker til noe utstyr fra Lee Precision: 1.Ladeboken https://www.hjemmelading.no/products/den-norske-ladeboken-utgave-9 2. Lee ladesett https://www.hjemmelading.no/products/lee-anniversary-ladesett2 3. Diesett 9mm https://www.hjemmelading.no/products/lee-9-mm-luger-3-die-sett-karbid2 4. Dieset rifle Jeg har bare så vidt ladet litt rifleammo, men til .308 har jeg brukt dette settet: https://www.hjemmelading.no/products/lee-308-winchester-ultimate-die-sett Da har jeg ikke benyttet den fjerde som kalles factory crimp . 5. Kanskje bør man ha noen slike til det settet jeg har nevnt: https://www.hjemmelading.no/products/lee-breech-lock-quick-change-bushing-2-pakning 6. Noen hylsebrett der patronene kan stå når de er fylt med krutt. Eksempel: https://www.hjemmelading.no/products/lyman-hylsebrett445-small-pistol---------- 7. Settet nevnt ovenfor inneholder utstyr til hylsetrimming, men i tillegg trengs en kaliberspesifikk die som f.eks. denne: https://www.hjemmelading.no/products/lee-quick-trim-die-kaliber-308-winchester For pistolpatroner kan utstyret senere oppgraderes med et automatisk kruttmål som står på pressen. Da får man fylt hylsen samtidig som man utvider hylsemunningen. Det sparer arbeid: https://www.hjemmelading.no/products/lee-auto-drum-kruttml
 12. Nei jeg har lngen planer om det 😊 Jeg har ikke kunnskap til lage en installasjonpakke som gjør det mulig å installere med et klikk. Uansett: det kjører bare på linux.
 13. Jeg vet ikke hva bordplaten min er laget av, men jeg tror ikke det ernoe man bør sage i.
×
×
 • Create New...