Jump to content

junker

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

junker's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Collaborator
  • First Post
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputation

  1. Hendelser med trist utfall skjer i alle yrker, en kan nå tenke seg hvor kaotisk mange situasjoner kan være . Kan selvfølgelig også bli straffet dersom tjenestemannen feks har vært uaktsom..Når en ser situasjonen i Sverige nå så kan en bare tenke seg hvor krevende jobben etterhvert blir i dette yrket ..
  2. Glock er vel noe av det beste som finnes på markedet når det gjelder funksjonssikkerhet og kvalitet.
  3. Burde vært bruksforbud på de riflene der til produsenten har funnet ut hvordan dette kunne skje og kansje funnet en løsning ..
  4. Glock er et bra valg, godt testet ut av militære styrker i inn og utland ..Trolig noe av det beste som finnes på markedet i dag ..
  5. Våpnet er en modell av moderne karakter .
  6. Vi trenger vårt politi mere enn noen gang, en ser grov vold og våpenbruk blir stadig mere vanlig i våre store byer ..Sikkert mange situasjoner med våpenbruk hos politiet der utfallet gjerne kunne vært anneledes.Tror likevel de fleste situasjoner hånteres bra. Ser for meg at mye av disse situasjonene er kompliserte og uoversiktelige , mange hensyn og ta i et kaos av voldelige personer, stikkvåpen og uskyldige personer innvolvert .
  7. Kan kjøpe "flere typer" våpen. Halvauto rifler osv
  8. PressReader.com - Digital Newspaper & Magazine Subscriptions
  9. https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2023/02/03/195901671/person-til-sykehus-etter-vadeskudd-i-arendal?fbclid=IwAR0MfpIGpOccKYEpvU5GhbXGGqZXHXvcWejwoCkunBgPXOjDl0iWX45BweM Noen uker siden..ikke Politiet.Kan det være noen fra miljøet rundt dynamiske sportsskyttere ? Godt ingen ble skadet ..
  10. Bra jobbet av både justisminister og ikke minst NJFF . En ser det er som vanlig NJFF som "når frem" med sine argumenter opp mot myndighetene...
  11. Tror noen i dette dynamiske skyttermiljøet må prøve med litt mindre møllers tran før dem dummer seg enda mere ut i sin iver etter å være bedre enn alle andre ..Å nærmest henge ut hele yrkesgrupper og jegere som lite egnet til å håntere et våpen synes jeg er uprofesjonelt .Noen "utskudd" finnes vel i mange miljøer, også innenfor dynamiske skyttere .
  12. Glock er nok noe av det beste som finnes på markedet, brukt i forsvaret i mange år med god erfaring.Skal man bære pistolen med skudd i kammer må selvfølgelig de rette forhåndsregler tas.Tror nok politiet har blitt flinke på dette, selv om det har kommet noen få "vådeskudd" ..
  13. Da er det bare å sette seg å vente på svar fra "ekspertene" fra Dynamisk skyttermiljøer som elsker å sammenligne seg med politi / forsvar. Her får du presentert i detalj hva som hadde vært riktig i enhver sak. Avsluttningsvis så legges det ikke skjul på at medlemmer i dette miljøet "overgår det meste" i riktige besluttninger og "taktikk" ...
  14. Da ser vi igjen Dunning-Kruger effekten i full blomst, får håpe politiskolen starter rekruttering her inne ..
  15. Her kan tydligvis etaten plukke det meste av "Gode råd" fra "ekspertpanelet" bestående av en god slump medlemmer fra blant annet "Dynamiske skytterklubber . Disse er så nær "Next to God" som du kan komme. Mange her vet selvfølgelig bedre og skyter og hånterer situasjoner bedre enn de fleste, også politiet. Dette legges ikke skjul på i sin iver i kommentarfeltene ,tråden er vel nærmest betegne som en sareptas krukke for skyttere og politi i spørsmål rundt våpen, trening utvikling ...
×
×
  • Create New...