Jump to content

Gamle Erik

Members
 • Content Count

  458
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Gamle Erik

 • Birthday 01/11/1966

Recent Profile Visitors

377 profile views
 1. Ser at Vithavuori også har kommet med ladninger til 45ACP med 3N38 krutt ? Noen som har testet dette ? Har mye av dette kruttet da jeg har brukt det til 9mm Major.
 2. Har tenkt å begynne å trene litt presisjon igjen med min Pardini SP22 og trenger derfor ei kasse 22LR ammo. Lenge siden jeg var oppdatert på ammo priser på 22LR. Hvor får man ok pris om dagen ved kjøp av 5000 skudd ? Vil ikke ha den kjipeste ammo'n, tenker CCI feks.
 3. Gamle Erik

  1911-tråden

  Lade litt hardere da, eventuelt sette inn litt svakere rekylfjær.
 4. Gamle Erik

  1911-tråden

  Drikker whisky fra cognac glass alltid Og det lukter ikke kreosot, men stavkirke pleier jeg å si. Laphroaig er ikke så full av røyk, prøv en gammel Caol Ila, da snakker vi røyk. Helt hærlig. Forøvrig er jeg kjempe fornøyd med Ed Brown’n. Skulle ønske jeg kunne godtgjøre behov for en til
 5. Gamle Erik

  1911-tråden

  Legger inn et bilde av min Ed Brown Classic Custom. Nydeligste pistolen jeg har. Like fin finnish inni som utapå. 2,5 års ventetid var verdt det.
 6. Vurderer å handle en Browning B725 Hunter i 12/76 og lurer på hvordan impotøren løste saken med den sprukne kolben din ? Service holdning er viktig for meg når jeg skal legge ca 26k på bordetfor ny jakthagle
 7. Hør med Børselars på Dal, de har børsemaker som kan vurdere haglen din, men om det er noe å bruke penger på er en annen sak.
 8. Fin børse. Mener jeg har sett en fabrikkny børse hos en forhandler litt nord for Oslo til 62000,- Gratulerer
 9. Har en Beretta Urika 391 12/76 i skapet nå, men vurderer sterkt å kjøpe meg en ny Beretta 486 Parallelo EL Blir det en 486 , så skal jeg ha engelsk skjefte selvsagt. Har også vurdert Beretta 690 Field III . Vet at det enkleste er å kjøpe en O/U i kaliber 12 men har veldig lyst på å prøve en jakthagle i 20/76. En samme type hagle blir vel noen hundre gram lettere i kaliber 20 ? Bruken blir først å fremst jakt på skogsfugl og rype samt noen runder på lerduer i løpet av sommeren. Ikke lett valg dette, men bestemmer meg vel etterhvert . Litt av sjarmen er jo tiden man bruker på å bestemme seg samt tråle videroer på youtube.
 10. Har en Czechmate selv. Funker fint med fabrikkammo. Har ikke byttet rekylfjær, den orginale funker både på fabrikk ammo og hjemmeladet 9mm major.
 11. Gamle Erik

  Ballistol

  Mener å ha sett dette i butikken til Børselars ? Ikke sikkert de har i nettbutikken, ta en telefon og hør med de.
 12. Kjempe fornøyd med Ed Brown'n Første gangen jeg demonterte den ble jeg imponert. Er utdannet verktøymaker så jeg vet å sette pris på godt håndtverk innenfor maskinering. Den er like lekker innvendig som utenpå. Er noen timer med håndarbeid her som koster litt ... Men du verden for en eieglede. Blir ikke solgt videre for å si det sånn.
 13. Disse fungerer kjempebra i min Ed Brown Classic Custom. Kjøpte 1000 skudd av denne ammoen i sommer. Ingen klikk eller forskiling. Mener å huske at jeg kronograferte de til 205 i faktor. Løp & kjøp. Fikk forøvrig disse til kr 3,14/stk når jeg kjøpte ei kasse.
×
×
 • Create New...