Jump to content

KjetilD

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

KjetilD's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for gode ord og konstruktiv kritikk setter jeg stor pris på. Har nå begynt å fått i stand en kniv av redwood'en. synes at det er et greit materiale å jobbe i. Mener bestemt at det ikke noe problem å lage skaft av ustabilisert materiale. ihvertfall ikke denne klossen da!? kjenner at det er noe enklere å borre hull til knivtangen, i forhold til valbjørk f.eks. Men mer enn fast nok til skaftemne Spillet i treet er helt fantastisk
  2. For ca to uker siden, så søkte jeg opp "Redwood Burl" på Ebay. Og fant jo selvfølgelig mye pent, deriblant denne biten: Klarte jo ikke å la denne biten gå ifra meg. Så denne kom i postkassa for et par dager siden. Biten måler 200 x 130 x 50 (mål i mm) Har allerede begynt på en kniv, som det kommer bilde av om ikke lenge
  3. Joda, da er det vel på tide å skrive noe her igjen. Var jo på jakt og fiskedagene på Elverum, og fikk svidd av noen tusenlapper. Det var en fantastisk innbydende dag Og med det, så måtte jeg jo selvfølgelig lage en kniv med "favortitt" bladet. Bladet er smidd av Poul strande. (DK) Skaftet er stabilisert surnet bjørkeknute. slire er tysk rårand.
  4. Det er bare en ting å si, Nydelig arbeide!
  5. Har også laget en kniv til min svoger. I denne kniven har jeg fått mye inspirasjon av haretex. skaftet er av valbjørk, reinshorn og innlegg i sølvtinn og vulkanfiber. smed er Morten Håkonsen
  6. Har sydd slire på den kniven over også. En god stund siden faktisk. Har bare ikke fått lagt den ut.. har prøvd meg litt på pauting denne gangen. mønsteret er tattoveringen min.
  7. Virkelig pent! God Påske!
  8. Må jo selvfølgelig finne mitt eget "design". Men slirene til Haretex er helt fantastiske. En ren kopi er det jo ikke. har ikke sjangs til å få di like fine som slirene hans Det å få til en fin sømm, er noe jeg jobber en del med. Det er det vanskeligste med slirearbeidet.
  9. Takk for gode tilbakemeldinger Det er dessverre litt tjukk tråd. Skulle også jobbet litt mere med sømmen i etterkant. hullene er ca 2mm fra kanten. Kjetil.
  10. For et smykke av en kniv! Hadde det vært meg, så tror jeg at jeg ville latt den være. Har bare ett ord: Vakkert!
  11. Den andre har ikke fått seg noen slire ennå, men det blir etter hvert. Knivskaftet er av den stabiliserte sorten. farget valbjørk sådan. Front holken og den midtre biten er bøffelhorn, med innlegg av rød vulkanfiber og sølvtinn. Smed er Stefan Brostrøm.
  12. Årets første er av Irsk Valnøtt, med holker av elghorn og mellomlegg av vulkanfiber og sølvtinn. Slira er farget i Rød Oil Dye iblandet litt sort. Smed er Stefan Brostrøm.
  13. Ble virkelig et pent stykke kniv!
×
×
  • Create New...