Jump to content

Glenn Are

Members
 • Content Count

  532
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Glenn Are last won the day on June 28 2019

Glenn Are had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. det er blånert med gode gamle typen, kokesuppa. Ja damask fra Doug Ponzio
 2. Her er en som har hittil tatt 2,5 måned jobb. Gå inn i detaljene så er det mosaic damask fra Doug Ponzio, Eggerlings lærergutt. Mosaic i blad, bolstere, rygg. Scales/inlay svart høykvalitet perlemor. Legger til fra start til nå. Mangler detaljer som juvelering av deler og blånering. Og ja selvsagt egg på bladet. Skal til en storsamler i Dallas.
 3. Siste kreasjon. Kan ikke utrykke mengden jobb og toleransene. Bedre over en kaffe som varer noen timer i verksted. Men her er en quick start til slutt bilde serie. Litt morro og prøve forum igjen.
 4. Hei takk for fin tilbakemelding, ja har vært fulltid siden 2017 og det går ennå. Føler meg heldig og ydmyk. Håper det kan vare livet ut med dette som yrke, uansett drømmen om hobby ble til slutt yrket. Velkommen på visitt. Mvh Glenn Are
 5. referanse video link til presisjon. «Det er enten eller, enten har du det flatt og parallelt eller så er det ikke flatt eller paralellt» For øvrig åpen for besøk, noe annerledes å senfor øye enn på skjerm. Heldigvis så lekker bilder og videoer på detaljene i positiv retning.
 6. Noe annerledes men man må gå utenfor komfort sonen også
 7. Lenge sia sist ja. Legger ved en som ble nylig ferdig og på vei til sin nye eier i statene.
 8. Har ikke vært fokus på fastkniver hittil, men har blitt ett par små "neckknives" takk
 9. Grov visning fra start til slutt. Hadde æren av å levere den første kniven med Hymer mønster til Damasteel personlige samling. Alle delene har en hardhet på 62 hrc etter herding.
×
×
 • Create New...