Slenger meg på som en av gratulantene her, med de første kniver.
Så litt konstruktiv kritikk:
De aller fleste nybegynnere går i samme "fella", dvs at de lager knivskaft med alt for "runde" former. Lag deg noen prøveskaft av billige materialer som ikke skal brukes til kniv, men som trening og formgivning. Lag skaft som er ca dobbelt så høyt som brede, så skal du se at du strammer opp formen, og får en mye slankere kniv som er like god å holde i .
Om man liker utseende på kniven eller ikke er jo alltid subjektiv, men allikevel er det enkelte faktorer om jeg helt sikkert får deg til å få opp øynene for at "slankere er bedre".
Et knivskaft trenger ikke å være bredere enn 20mm + - på midten, etter min mening.
Legg gjerne også litt tinn/vulkanfiber mellom mellomleggenne dine.
Viktigheten av å ta seg god tid til kniven under læringsprosessen er undervurdert. Ingen kniver trenger å være ferdig "i går" , jeg snakker av erfaring.
Trening gjør "mester" skal du se, og jeg er sikker på at vi får se flotte kniver av deg etter hvert.
Mvh
Lars