Jump to content

Pelsjegern

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pelsjegern's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har prøvd denne kula på bever? Tenker på hodeskudd.
  2. Jordene treskes nå og det vrimler av duer. Skjønner ikke hvorfor duejakta ikke kunne begynt 10. som gåsejakta.
  3. Har i det siste begynt å høre på lydbok når jeg har sittet i glugga. Dette finner jeg veldig behagelig men har jo ikke sett rev siden jeg begynte med det. Andre som har erfaringer? Må jo selvsagt revurderes om det skremmer reven, men kan ikke helt tro at det gjør det... Åta ligger på 25m.
  4. Art: Rev Våpen: Hagle Antall : 1 Poeng: 10 Art: Mår Våpen: Felle Antall : 1 Poeng: 20 Totalt: 30 poeng
  5. Min aller første mår! Ubeskrivelig følelse å komme til fella også henger det faktisk en mår der! Brukte due og honning lenge men ser ut til at fiken er det som gjelder Tispe på 1,2 kg tatt på fiken, dadler og honning.
  6. Kanksje. Bruker duehode som åte, så er ikke så veldig stort. Men tenkte kanskje på at det kunne være småfugl som setter seg på utløserpinnen? Fella står rett oppetter treet.
  7. Har til nå to feller ute, da jeg var og sjekka i dag var den ene utløst og åtet var borte. Bruker conibear 120. Noen som har noen teorier om hva som kan ha skjedd?
  8. Fått ut tre fellehus nå. Første gang jeg skal prøve meg på mårfangst, så blir spennende. Har foret med duehoder og honning så langt. Da jeg sjekket fellene forrige gang var ikke hodene rørt men alt av honning var borte. Hva annet en mår spiser honning?
  9. Rypa er fredet på sørøya. Er nok harejakt det er snakk om
  10. Nå har det seg vel heller ikke slik at alle som jakter rev og kråke gjør det for å drive effektiv predatorkontroll. Jeg jakter i hovedsak rev å kråke fordi jeg synes det er gøy og spennende. Dessuten er det morro å ta vare på reveskinnene. Jeg spiser også kråkene jeg skyter og har servert familien min både kråke og skjære med suksess. Hvis man skal jakte "matnyttig" vilt er det uansett naturlig at man også beskatter predatorene.
  11. Viltart: - kråke Antall: - 3 Fangst/våpen: - Hagle, rifle Viltart: - Nøtteskrike Antall: - 1 Fangst/våpen: - Rifle Viltart: - Skjære Antall: - 1 Fangst/våpen: - Hagle Viltart: - Rev Antall: - 1 Fangst/våpen: - Rifle Viltart: - Mink Antall: - 2 Fangst/våpen: - Felle Poengsum: 58 poeng
×
×
  • Create New...