Jump to content

Shaffer

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Shaffer

  1. Sabatti Sirio er nevnt, antageligvis det beste kjøpet mtp pris og kvalitet. Beretta har jo en modell men noe stiv pris. Hadde jeg skulle brukt 30000+ på Sideligger ville valget falt på Fausti DEA, koster vel 35000 på XXL. Bildene på nettsiden lyver derimot da den som henger på veggen hos XXL Sandvika har flammeherdet låskasse etc, den er absolutt nydelig. Tror nok bruktmarkedet er det beste alternativet som de fleste sier, vanskelig å finne sideligger med utskiftbare choker derimot..
  2. Hei! Bellmonte er samme våpen som Beretta ES100. Bygd i Spania så noe rimeligere enn andre Beretta hagler. Er ikke katalogført hos Beretta lenger, lurer på om det er fordi den selges i noen land/butikker som spesialmodeller. Har prøvd både ES100 og Bellmonte og synes de er helt ok mtp prisen.
  3. Takk for 2 veldig gode tips! Noe likt fargen på Mausern din jeg kunne tenkt meg. For et flott våpen!
  4. Hei. Noen som har tips til stokkolje for å få en mørkere farge på laminat kolber?
  5. Begge mine hagler har 66cm løp, hadde en Supernova med 71cm løp tidligere men den ble fryktelig klomsete synes jeg.. Var så lang den gikk ikke inn i skapet uten å bli demontert Jeg likte den meget godt med 66 pipe, får god sving, grei balanse og den blir litt mer hendig i skogen.
  6. Nava Sport Verdal! Flott butikk, ikke den aller største jaktavdelingen men de har alt man trenger, om de ikke har skaffes det til hyggelige priser å våpenansvarlig har peiling! Min favoritt vertfall!
  7. Ingenting vondt å si om min 870 vertfall, smeller hver gang, ingen rust så langt men det har vel noe med at jeg pusser over utvendig med en innoljet klut hver gang jeg har brukt den noe særlig, samt at jeg går over pipa. Innvendig i kassa blir det så lite møkk at den får en omgang der og da. Kan legge til at min er 12/89 med 66cm pipe. Skulle ha 76 men importør hadde sendt en supermag istedet men med rett pipelengde så jeg brydde meg ikke om det. Den har også laminat(tre) stokk, synes den så vesentlig bedre ut enn synth stokken, samt at det finnes så uendelig mange stokksett til 870 til en rimelig penge som er i plast så hvorfor ikke ha et av hvert?
  8. Hei! Noen som vet hvem som har nye/brukte piper til Remington 870? Untatt midway..
  9. ................................................................
  10. Det lokale skytterlaget bruker mye partizan, har skutt en del med den i 6.5x55 i en Weatherby. Har gått veldig godt i min vertfall, har prøvd den i en Sauer 200 STR i 6.5 og en Marlin XS i 308W med samme gode resultater. Både FMJ og SP, men det skal sies, jeg ville ikke brukt SP skuddene til noe større en rev:-)
  11. Gode nyheter! Da blir det kort pipe til skogsfugljakt på 870 en:-)
  12. Høres bra ut. Ser at importør har den med 66 og 76 cm løp akkurat nå. Kjenner at halvautoen min er for lett og har for kort pipe, skyter personlig mye bedre med en tyngre hagle med lang pipe. Blir litt ekstra å dra på men har investert i en skikkelig god reim så det burde gå fint!
  13. Hallais! Enkelt spørsmål: Noen som har erfaring med Marocchi Finn Classic 512SC? Ved bruk som ren hagle, finner mye om kombi/dobbelt rifle her inne men meget meget lite hvordan den er som ren hagle.
  14. Shaffer

    Weatherby-klubben

    Melder meg inn med Vanguard S2 kal 6.5x55! Løpet er kappet 6cm, demper, og kikkert er montert og original stokk er byttet ut med en Hogue stokk fra Midway
  15. Han står rett og slett på graven til offrene på Utøya for å få fram sin agenda.. Det er usmakelig og den mannen har absolutt ingenting i denne debatten å gjøre da han beviser om og om igjen at han ikke vet hva han snakker om i forhold til våpen.
  16. Bli skremt av ignoransen og uvitenheten på noen av kommentarene på Facebook. Mange skriver "Hva skal vi med våpen i sivilt eie?" er det virkelig så vanskelig å forstå? Det blir det samme som å spørre en skiløper "Hvorfor har du skistaver hjemme?" Er egentlig den Norske befolkning klar over at skytesport er en utrolig STOR sportsgren? Vet de at veldig mange mennesker i Norge driver med jakt? Det er veldig frustrerende å lese mye av det, blir faktisk litt trist når noen skriver ting som er et direkte personangrep på mange tusen mennesker som blir stemplet som en samfunnstrussel og terrorist for å utøve en sport og hobby.. Dette er rett og slett sørgelig..
  17. Har sendt noen mailer til XXL men har ikke fått svar. Skal kjøre meg en tur dit i helga, har ikke tid før da. Håper de kan skaffe den, meget fin hagle og har fått masse skryt for prisen!
  18. Har sett på Marocchi ja. Virker som gode hagler. Men som du sier, det er den ekstra papirbiten:(
  19. Takk men nei takk. Skal ha en flunkende ny som første hagle:)
  20. Designet av Winchester, blir produsert i Tyrkia med Winchesters spesifikasjoner og materialer. Bare vil ikke ha en Yildiz eller Hatsan til 3000 som detter sammen etter 1 dag ute. Aldri hørt en eneste anbefaling av de 2 merkene, eneste billige tyrkiske jeg kan komme på å ha fått anbefalt er ATA Arms.
  21. Heisann Nærmer seg haglekjøp (1 til 2 mnd) og sitter her å prøver å finne brukbare kandidater. Har funnet en del interresant men noen råd er jo alltid greit å ta til seg. Ser på det meste til rundt 5000-6000 kroner, som ikke er tyrkisk billigmerke. Er ikke interrisert i 2 løpere, må være halvauto eller pumpe. Har kokt det ned til disse: Winchester SXP Eneste problemet med denne er at jeg ikke finner den med trestokk her til lands, har sendt noen mailer til de som forhandler modellen men har egentlig ikke fått et klart svar på en meget enkelt spørsmål. Mossberg 935 Virker som en knallgod hagle men ingen på lager i Norge og aner ikke når den evt kunne finne på å komme tilbake heller. Den har også sikringen på den absolutt beste plassen! Weatherby PA08 og SA08 Hører mye bra om disse, har også mulighet til å holde i hendene før kjøp. Samme problem med disse som SXP. Finner ingen med trestokk å eneste Weatherby leverandør i Norge kan visst ikke gi meg et svar på om det kan skaffes. Ellers er jeg litt skeptisk på prisen på PA08, den er jo så lav man blir skeptisk til kvalitet! Benelli Nova og Supernova Disse skal visst være meget gode som jeg har hørt. En fordel med denne er at det finnes en leverandør i nærområdet så jeg har mulighet til å holde å finne ut om den passer meg. Eneste ulempe er at den går over det jeg hadde tenkt meg i forhold til pris. Dette ble relativt "grovt" men gidder ikke å skrive en hel masse rart, det tenkte jeg dere der ute kunne hjelpe meg med! Alt av innspill, tips og råd om modellene jeg har skrevet opp og andre som kan være aktuelle i prisklasse er meget velkommen! Takk!
  22. Hehe! Får se om jeg prøver meg på noe sånt neste gang, idag var det vel egentlig bare å få en viss forståelse for hvordan det funker og sikkerhet. Gleder meg allerede!
  23. Alt er mulig! Litt vanskelig var det men med øvelse blir man mester
  24. Da var første dag på pistolskyting unnagjort. Det var morro dette! Blir å fortsette med det en gang i uken fremover!
  25. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... d=10119707 Dette kan umulig være bra.
×
×
  • Create New...