Jump to content

Shaffer

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About Shaffer

  • Birthday 11/30/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Shaffer's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Sabatti Sirio er nevnt, antageligvis det beste kjøpet mtp pris og kvalitet. Beretta har jo en modell men noe stiv pris. Hadde jeg skulle brukt 30000+ på Sideligger ville valget falt på Fausti DEA, koster vel 35000 på XXL. Bildene på nettsiden lyver derimot da den som henger på veggen hos XXL Sandvika har flammeherdet låskasse etc, den er absolutt nydelig. Tror nok bruktmarkedet er det beste alternativet som de fleste sier, vanskelig å finne sideligger med utskiftbare choker derimot..
  2. Hei! Bellmonte er samme våpen som Beretta ES100. Bygd i Spania så noe rimeligere enn andre Beretta hagler. Er ikke katalogført hos Beretta lenger, lurer på om det er fordi den selges i noen land/butikker som spesialmodeller. Har prøvd både ES100 og Bellmonte og synes de er helt ok mtp prisen.
  3. Takk for 2 veldig gode tips! Noe likt fargen på Mausern din jeg kunne tenkt meg. For et flott våpen!
  4. Hei. Noen som har tips til stokkolje for å få en mørkere farge på laminat kolber?
  5. Begge mine hagler har 66cm løp, hadde en Supernova med 71cm løp tidligere men den ble fryktelig klomsete synes jeg.. Var så lang den gikk ikke inn i skapet uten å bli demontert Jeg likte den meget godt med 66 pipe, får god sving, grei balanse og den blir litt mer hendig i skogen.
  6. Nava Sport Verdal! Flott butikk, ikke den aller største jaktavdelingen men de har alt man trenger, om de ikke har skaffes det til hyggelige priser å våpenansvarlig har peiling! Min favoritt vertfall!
  7. Ingenting vondt å si om min 870 vertfall, smeller hver gang, ingen rust så langt men det har vel noe med at jeg pusser over utvendig med en innoljet klut hver gang jeg har brukt den noe særlig, samt at jeg går over pipa. Innvendig i kassa blir det så lite møkk at den får en omgang der og da. Kan legge til at min er 12/89 med 66cm pipe. Skulle ha 76 men importør hadde sendt en supermag istedet men med rett pipelengde så jeg brydde meg ikke om det. Den har også laminat(tre) stokk, synes den så vesentlig bedre ut enn synth stokken, samt at det finnes så uendelig mange stokksett til 870 til en rimelig penge som er i plast så hvorfor ikke ha et av hvert?
  8. Hei! Noen som vet hvem som har nye/brukte piper til Remington 870? Untatt midway..
  9. ................................................................
  10. Det lokale skytterlaget bruker mye partizan, har skutt en del med den i 6.5x55 i en Weatherby. Har gått veldig godt i min vertfall, har prøvd den i en Sauer 200 STR i 6.5 og en Marlin XS i 308W med samme gode resultater. Både FMJ og SP, men det skal sies, jeg ville ikke brukt SP skuddene til noe større en rev:-)
  11. Gode nyheter! Da blir det kort pipe til skogsfugljakt på 870 en:-)
  12. Høres bra ut. Ser at importør har den med 66 og 76 cm løp akkurat nå. Kjenner at halvautoen min er for lett og har for kort pipe, skyter personlig mye bedre med en tyngre hagle med lang pipe. Blir litt ekstra å dra på men har investert i en skikkelig god reim så det burde gå fint!
  13. Hallais! Enkelt spørsmål: Noen som har erfaring med Marocchi Finn Classic 512SC? Ved bruk som ren hagle, finner mye om kombi/dobbelt rifle her inne men meget meget lite hvordan den er som ren hagle.
  14. Shaffer

    Weatherby-klubben

    Melder meg inn med Vanguard S2 kal 6.5x55! Løpet er kappet 6cm, demper, og kikkert er montert og original stokk er byttet ut med en Hogue stokk fra Midway
  15. Han står rett og slett på graven til offrene på Utøya for å få fram sin agenda.. Det er usmakelig og den mannen har absolutt ingenting i denne debatten å gjøre da han beviser om og om igjen at han ikke vet hva han snakker om i forhold til våpen.
×
×
  • Create New...