Jump to content

Mre92

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Mre92

  S/S Hagler, utvalg.

  Litt av en diskusjon dere har hatt Nå er Jegerprøven bestått. Vurdere å legge inn en bestilling for en Sabatti Sirio, men holder også et lite øye på bruktmarkedet. Grunnen for at jeg vil ha sbs er at jeg har bod altfor mange år i England, og vært med kompisser på jakt. Sideliggeren falt alltid i smak hos meg. Takker for alle svar og diskusjon.
 2. Mre92

  S/S Hagler, utvalg.

  Har også sett mye fint på finn.no. Jeg er en som nesten aldri har kjøpt noe nytt, så denne gangen skal jeg har noe som er splitter nytt. Er det noe galt med det da? Skjønner jo at det kan bli mye billigere å kjøpe brukt, også er gjenbruk bra for miljøet osv, men det blir ikke brukthandel på meg denne gangen, derfor vil jeg finne en ny sideligger som passer meg bra, og er rimelig i pris.
 3. Mre92

  S/S Hagler, utvalg.

  Har snakket med en forhandler som sier at Beretta 471 Silver Hawk ikke produseres lenger. Den er byttet ut med Beretta Parabello 486, som koster ca. 53k. Litt mer en det jeg hadde tenkt å betale. Det ser ut som at det blir jegerkurs i mai, og en Sabatti Sirio på meg om alt går etter planen Takker for all hjelp.
 4. Mre92

  S/S Hagler, utvalg.

  Nei, må ikke ha utskiftbar chok, men hadde vært en fordel. Ifølge denne siden så kan den komme med utskiftbar chok, lenger løp, og dobbel/enkel avtrekker. http://www.sabatti.it/en/Our-products/F ... xaljkdiXIU Er dette noe som en norsk forhandler kan bestille inn på forespørsel?
 5. Mre92

  S/S Hagler, utvalg.

  Sabatti Sirio er jo egentlig perfekt for meg, bortsett fra at den har faste chocker. Sidelås er ikke et must. Har også tenkt litt på Beretta 471 Silver Hawk, men klare ikke å finne prisen på den. Har også lest noen negative omtaler der den har falt fra hverandre under jakt. Er det noen som har erfaring med Sabatti og vet hvordan kvaliteten og levetiden er? O/u hagler kan også vurderes, men er jo ss som er drømmen, og da betaler jeg gjerne litt ekstra om kvaliteten og omtalen er god. Blir forestten å kjøpe nytt, ikke brukt da det er en gave til meg selv. Kan også importeres fra utland om det er enkelt.
 6. Mre92

  S/S Hagler, utvalg.

  Hei. Jeg lurer på om det er noe bra utvalg på sbs hagler her i Norge med engelsk stock, utskiftbar chock, 12 kal og gjerne innenfor prisklassen 1-20000 kroner. Takker for alle svar på forhånd.
×
×
 • Create New...