Jump to content

Fjell

Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fjell

  1. Kjedelig. Skal innom søylen i morgen. Kanskje de har eller kan skaffe meg siden de importerer ruger.
  2. Noe nytt på denne fronten? Skulle tro at markedet i Usa har kjølnet litt nå
  3. Flere en meg som er skuffet over svaret til høyre? Hvorfor har ikke de bestem seg når nesten samtlige av de andre partiene har det? Ingen som har kontakter i Høyre?
  4. Her kommer Arbeiderpartiets sanne ansikt frem i våpenspørsmålet. Kjapt oppsummert! Forbud, innstramminger og enda litt mer innstramminger. Kilde: http://nojs.no/arbeiderpartiet-svarer-n ... lget-2013/
  5. En liten sammenligning av AP og FRP sitt ståsted på sivilt våpen innehav: AP: Våpenlovgivningen må strammes inn. Forbudet må mot halvautomatiske våpen må lovfestes, og muligheten for unntak må strammes inn. Det skal også vurderes om antall tillatte skudd i magasin og kammer begrenses. Vilkårene for å erverve, eie og inneha slike våpen må bli strengere. Politiets kontroll med våpen må styrkes. APs partiprogram s.78. FRP: FrP er imot en begrensing i dagens våpenregler. Etter vårt syn er ikke problemet lovlydige jegere og sportsmenn, men derimot kriminelle med tilgang til illegale våpen. Vi ønsker derfor å styrke politiet for å hindre bevæpning av kriminelle miljøer, men vil på ingen måte innskrenke dagens regler for anskaffelse og eie av våpen. Selv om Norge har en av Europas høyeste våpentetthet, ligger vi veldig lavt når det gjelder drapsstatistikken. Dette viser at jakt- og sportsskyting ikke er problemet, og det burde derfor være unødig med innskrenkninger i våpenlovgivningen. Et forbud mot halvautomatiske våpen vil bla føre til at forbundet for praktisk skyting må innstille sin virksomhet, noe som vil ta hobbyen fra 5000 medlemmer. Dette ønsker ikke FrP Noen som fortsatt tror valget til høsten ikke vil ha noen innvirking på den kommende våpenlovgivningen? :crazy:
  6. Det er ikke en Performance Center. Ja, den skrangler når jeg beveger revolveren fra side til side eller opp og ned. Men takk for svar helon Lurte bare på om den skule være sånn.
  7. Hei, Har lenge vært en vedkubbefantast, men nå har jeg tatt steget ut i magnumens fortrefflige verden I den forbindelse har jeg kjøpt en ny smith and wesson 686. Revolveren fungerer feilfritt, men i går da jeg tok den ut av skapet merket jeg en liten rar lyd fra selve rammen av revolveren. Lyden kommer når jeg "tiliter" revolveren fra side til side. På meg høres det ut som det er en liten løs metalldel inne i rammen et sted mellom avtrekker og hanen. Det jeg lurer på er om dette er vanlig? Jeg har skutt femti patroner med 38 special i den siden jeg kjøpte revolveren på lørdag. Håper revolverfolket på kammeret kan hjelpe meg
  8. Bra! FRP har skjønt det. Håper ingen som eier våpen stemmer på AP.
  9. Hvorfor kommer ikke organisasjonene ut sammen med en kronikk i avisen? Dette er jo helt håpløst. Ingen tar ledelsen. Hvem er leder for vårt lobbyarbeid?
  10. Helt enig! Det at vi står så lagelig til for hogg nå er vår egen feil. Organisasjonene har verken informert eller mobelisert medlemmer.
  11. Dette må stoppes før det når videre i det politiske system. Forslaget er fullstendig ubalansert.
  12. I det NRK programmet var det Bøsei som var aggressiv, ikke NSF.
  13. Nå må alle skrive brev til lokale AP politikere slik at vår stemme blir hørt.
  14. Fikk virkelig kaffen i halsen når han dro frem det sitatet fra Obama. Dette er virkelig en farse ja. Han hadde ingen fakta eller gode argumenter, bare følelser.
  15. Håper noen inviterer Romerikes Blad med på banen slik at de kan se hvilke våpen det er snakk om..
  16. Ser ikke ut til at brevet ditt til ordføreren hjalp så mye http://www.rb.no/lokale_nyheter/article6537330.ece Hva er dette tullet om at pistoler og revolvere ikke har noe aktverdig formål i skyttermiljøet? Noen må komme seg på årsmøtet i Akershus Arbeiderparti helgen 16.–17. mars slik at vår side også kan bli belyst. Er dette møtet åpent for alle?
  17. Det var en overraskende nøytral reportasje.
  18. Da kan vi puste lettet ut for en stakket stund.. Farlig å spøke med slikt
  19. Jeg respekterer att forbundet gjør det som er nødvendig for å overleve. Vent til ny våpenlov er på plass før praksisen løses opp.
  20. Håper de snakket om amerikanske våpenlover og ikke norske..
  21. Var det posetivt eller negativt vinkklet?
×
×
  • Create New...