Jump to content

lasse11

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lasse11

 1. takk får gode svar dette er noe som hadde vert artig å prøve seg på, mange dyktige folk her ser jeg
 2. Legg inn bilde folkens morro å kikke på fangsten
 3. Hei, synes dette kunne vært morro å prøvd seg på, men jeg har ingen erfaring, rett og slett helt blank på dette med utstopping. hva er det dere legger '' inni '' dyret, hvor kan man få kjøpt utstyret som trengs ? ser det er mye dyktige folk her inne, setter pris på svar !
 4. Takk får svar, Ja gjør det har ikke så mye erfaring med dette så bilder hjelper mye. noen som vet en blanding til røyskatt ? vet ikke hvor mye av det forskjellige som skal oppi ?
 5. hei, hvor kan jeg få tak i alu henne ? hadde vært morro å prøvd seg på dette.
 6. Jakt og fiske butikken i lyngdal har det. Også veldig grei pris.
 7. Hei, maser veldig her men var et lite spørsmål til. i går var jeg ute med to rotte feller etter røyskatten, men har et par spørsmål, kanskje noen av dere har svar på ? det er to steinrøyser oppe i heia her, men skal den plasseres i selve røysa, i utkanten eller i mer skog ? setter pris på svar da satsa jeg på makrell i tomat, håper det er noe som slår an.
 8. hei, nå har jeg lurt på å begynne å sette ut noen feller etter minken, men ettersom jeg har lite erfaring med plassering og hvor de holder seg, lurer jeg på om noen kan hjelpe meg litt på vei ?
 9. hei. lurte på å begynne fangst av mår. noen tips til hvor de holder seg, ossen skog osv ? hva man kan ha som agn ?
 10. hei. lurte på å begynne fangst av mår. noen tips til hvor de holder seg, ossen skog osv ? hva man kan ha som agn ?
 11. hei. lurte på å begynne fangst av røyskatt. noen tips til hvor de holder seg, ossen skog osv ? hva man kan ha som agn ?
×
×
 • Create New...